szombat késő délutánra keresünk pasit,aki beszállna hozzánk.
Adatlapot olvass a "kit keresünk" rovatba
Valós pár vagyunk,aki találkozni is mer!!!
Képgyűjtögetők,fényképnélküliek KIMÉLJENEK!!!!
Adatlapot olvass a "kit keresünk" rovatba
Valós pár vagyunk,aki találkozni is mer!!!
Képgyűjtögetők,fényképnélküliek KIMÉLJENEK!!!!
sziasztok! Debreceni 30-as feleség vagyok. Férjem mérhetetlen szexuális vágyainak kielégítésére keresek segítő hölgyet aki velem együtt kényeztetne

Sziasztok!
Hölggyel ismerkednék!
Activ40@gmail.hu
Hölggyel ismerkednék!
Activ40@gmail.hu
Sziasztok!
Párokkal, független hölggyel ismerkednék..
Párokkal, független hölggyel ismerkednék..

Hali lányok! Dec 16-20 között várjuk wellnessezni,pihenni vágyó lány-hölgy jelentkezését egy Baranyai hotelben töltendő tartalmas 4-es együttléthez. Teljes ellátás,shopping,kirándulás,költőpénz.
KECSKEMÉTI PÁRT KERESEK
Sziasztok,kellemes hölggyel-párral ismerkednék rendszeres randikhoz,hosszabb távon.Bajai fiatalos,helyes negyvenes pasi vagyok.
Pasit keresnénk hetero alapon hármasra 40-55 ig
Privátba írjatok
Privátba írjatok
Hölgyet kinyalnék autóban, szabadban napközben diszkréten. Kor nem számit.
Sziasztok!Pár ismeretségét keresem nem független 41 éves pasiként.Kicsit kiszakadni a hétköznapok szürkeségéböl.Privátba várom a leveleket .
Tisza Tó környékéről keresünk korban hozzánk illő, megbízható, normalis, kommunikatív, értelmes helyes pasit, vagy párt aki /k csatlakoznának egy egymást szerető házaspárhoz... L40 arányosan telt( 90+) F42 sportos, izmos ....( Enyhe bi aktiv ffi belefér)... Aki úgy gondolja, hogy eme feltételeknek megfelel, az keressen minket a kivancsi5350@gmail.com címen, egy fényképes, nem két sorból álló bemutatkozással! Aki erre nem képes, az ne is várjon választ!
Köszönjük... Üdv.... M&L
Ui. Csak olyanok írjanak, akik tényleg szeretik a telt, duci alkatú hölgyet, és tényleg komolyan is gondolják!!!
Köszönjük... Üdv.... M&L
Ui. Csak olyanok írjanak, akik tényleg szeretik a telt, duci alkatú hölgyet, és tényleg komolyan is gondolják!!!
Csökkenő kedvvel (hiszen még senkivel sem sikerült), de azért reménykedve extra nedves és rendkívüli orgazmuskészséggel megáldott barátnőmmel még mindig keressük azt a hölgyet, aki beszállna hozzánk harmadiknak, vagy csak a barátnőmmel szexelne az én jelenlétemben.
Hely Egerben, szuper lakásban rendelkezésre áll, gyakorlatilag bármikor.
Minden más lényeges a profilomban és e-mailen:
blacksunrise32@gmail.com (munkaidőben csak ezen vagyok elérhető)
Köszönjük!
Hely Egerben, szuper lakásban rendelkezésre áll, gyakorlatilag bármikor.
Minden más lényeges a profilomban és e-mailen:
blacksunrise32@gmail.com (munkaidőben csak ezen vagyok elérhető)
Köszönjük!
sziasztok! Debreceni 30-as feleség vagyok. Férjem mérhetetlen szexuális vágyainak kielégítésére keresek segítő hölgyet aki velem együtt kényeztetne

Párt keresek izgalmas játékokra.Igazi hármasra gondolok ahol mindketten szeretnek szopni.
Ahol a pasi nyalná a zacsimat a felesége punciját miközben megdugom.
Ha ti is izginek tartjátok akkor írjatok.Persze várom a további kívánságokat,elképzeléseket.
Péntek,Szombat este van helyem is. Hajdú megye
Ahol a pasi nyalná a zacsimat a felesége punciját miközben megdugom.
Ha ti is izginek tartjátok akkor írjatok.Persze várom a további kívánságokat,elképzeléseket.
Péntek,Szombat este van helyem is. Hajdú megye
Minnél vékonyabb intim méretű férfit keresek Debrecenben és környékén, popsim szüzességének elvételére.
Idősebb pasit keresek, aki a számba spriccelne.
Sziasztok házibarát lennék egy normális párnál/ férfi -nő / egyelőre december 20- Január 5. Között !!!// 18-60 év között ha lehet !! Inkább Fejér Megye / Duna mellett smile / Minden jóban benne vagyok !!! Féltékenység kizárva !!! Anyagiak kizárva !!! Egyedülálló vagyok és diszkrét !!! Szexet keresek nem kapcsolatot ...nincs csók , smaci ..... a többi jöhet wink Ha érdekel akkor csak privátban vagyok hajlandó társalogni / legyen kitöltött adatlapod is !!!! Jelige “ Hosszútávú “ barátság extrákkal wink Üdv M./
Minnél vékonyabb intim méretű férfit keresek Debrecenben és környékén, popsim szüzességének elvételére.
Székesfehérvári ,40-55 év közötti hölgyet keresek . A többit privátban .
Sziasztok!
Független, 40-es,ápolt,fiatalos férfiként keresek hölgyet vagy kedves, találkozni is hajlandó párt! Hétközben vagy akár hétvégén!
Kaposvár és környékén 70-80km
Független, 40-es,ápolt,fiatalos férfiként keresek hölgyet vagy kedves, találkozni is hajlandó párt! Hétközben vagy akár hétvégén!
Kaposvár és környékén 70-80km