Én írtam Nektek privátot. Nem lehetek érdekes számotokra?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 11. szerda 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 11. szerda 18:46
Törölt felhasználó (4247182)

Pasit keresnénk hetero alapon hármasra 40-55 ig
Privátba írjatok
Privátba írjatok
Párok jelenkezését várjúk
Egerből vagy a környékről aktív bi férfi? Privát üzenet!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40 és 55 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex vagy csak "kiváncsi" férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Borsod, Heves, Szabolcs, Hajdú megyéből ismerkednénk párokkal az adatlapunk szerint.
Minnél vékonyabb intim méretű férfit keresek Debrecenben és környékén, popsim szüzességének elvételére.
Milfet keresek pest, gyor, komarom kornyeken ma estere

Sziasztok !
Nyitott megbízható pár/házaspár barátságát társaságát keresem Szekszárdon tartós diszkrét kapcsolatra rendszeres kellemes találkozásokra kényeztetésre élvezetekre. Jelentkezéseteket belső üzenetben várom !
Nyitott megbízható pár/házaspár barátságát társaságát keresem Szekszárdon tartós diszkrét kapcsolatra rendszeres kellemes találkozásokra kényeztetésre élvezetekre. Jelentkezéseteket belső üzenetben várom !
Sziasztok!
Párokkal, független hölggyel ismerkednék..

Hétvégi kikapcsolódásra, hosszabb távú kapcsolatra keresünk orálkedvelő, biszex párt, párokat 50+! Békéscsaba és környéke. Csak pasi nem érdekel bennünket. Lehetőleg privát üzenetet küldjetek!
Minnél vékonyabb intim méretű férfit keresek Debrecenben és környékén, popsim szüzességének elvételére.
Holnap azaz szombat délután este,víz vagy tévészerelőnek öltözve meglepném a feleséget,barátnőt,kis szerepjátékkal.Magas,sportos,potens,normális,mosolygós srác vagyok.Vidám,barátságos kalandot keresek.
Átlagnál nagyobb mérettel hawaii Telefon szám,fotó adott és elvárt.
Átlagnál nagyobb mérettel hawaii Telefon szám,fotó adott és elvárt.
Szeximádó, erotikus hölgyet keresek játékos szexcsatákra
akár tartós kapcsolatra!
Intelligens, izmos (nem izomagyú :P ) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK hetero alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi!
Utazni és fogadni is tudok
Írj privátot.

Intelligens, izmos (nem izomagyú :P ) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK hetero alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi!

Utazni és fogadni is tudok

szombat késő délutánra keresünk pasit,aki beszállna hozzánk.
Adatlapot olvass a "kit keresünk" rovatba
Valós pár vagyunk,aki találkozni is mer!!!
Képgyűjtögetők,fényképnélküliek KIMÉLJENEK!!!!
Adatlapot olvass a "kit keresünk" rovatba
Valós pár vagyunk,aki találkozni is mer!!!
Képgyűjtögetők,fényképnélküliek KIMÉLJENEK!!!!
sziasztok! Debreceni 30-as feleség vagyok. Férjem mérhetetlen szexuális vágyainak kielégítésére keresek segítő hölgyet aki velem együtt kényeztetne

Sziasztok!
Hölggyel ismerkednék!
Activ40@gmail.hu
Hölggyel ismerkednék!
Activ40@gmail.hu
Sziasztok!

Hali lányok! Dec 16-20 között várjuk wellnessezni,pihenni vágyó lány-hölgy jelentkezését egy Baranyai hotelben töltendő tartalmas 4-es együttléthez. Teljes ellátás,shopping,kirándulás,költőpénz.
KECSKEMÉTI PÁRT KERESEK
Sziasztok,kellemes hölggyel-párral ismerkednék rendszeres randikhoz,hosszabb távon.Bajai fiatalos,helyes negyvenes pasi vagyok.