Sziasztok,hölggyel-párral ismerkednék hosszabb távra.Bajai független,fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok !
Párral/házaspárral ismerkednék Szekszárdon. Jelentkezéseteket belső üzenetben várom !
Párral/házaspárral ismerkednék Szekszárdon. Jelentkezéseteket belső üzenetben várom !
sziasztok
38 eves ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
budapesti vagy budapest kornyeki parokhoz csatlakoznek,nyitott vagyok sok mindenre
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
38 eves ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
budapesti vagy budapest kornyeki parokhoz csatlakoznek,nyitott vagyok sok mindenre
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
Sziasztok valaki berekfürdőben délelőtt fiu lány ?
Minnél vékonyabb intim méretű férfit keresek Debrecenben és környékén, popsim szüzességének elvételére.
Kedves kereső társak!
Ezúton kívánok nektek és családotoknak egyaránt békés boldog meghitt és szeretetteljes Karácsonyt!
Ezúton kívánok nektek és családotoknak egyaránt békés boldog meghitt és szeretetteljes Karácsonyt!
sziasztok! 30-as debrceni feleség vagyok férjem kielégíthetetlen vágyai kielégítésére keresek feleségtársat!
Sziasztok adatlapom szerint keresek hp párt!
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok!
Párokkal, független hölggyel ismerkednék
Párokkal, független hölggyel ismerkednék

Hévíz Keszthely környékén,keresek 50-60-as hölgyet.
Sziasztok!
40 es férfivel ismerkednék.
40 es férfivel ismerkednék.
Sportos férfi ismerkedne privi....
Ma este talizna 30 as par pesten ha van helyed varjuk bem.leveled
Sziasztok!
Független, 40-es,ápolt,fiatalos férfiként keresek hölgyet vagy kedves, találkozni is hajlandó párt! Hétközben vagy akár hétvégén!
Kaposvár és környékén 70-80km
Független, 40-es,ápolt,fiatalos férfiként keresek hölgyet vagy kedves, találkozni is hajlandó párt! Hétközben vagy akár hétvégén!
Kaposvár és környékén 70-80km
párokkal ismerkednék privin
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Minnél vékonyabb intim méretű férfit keresek Debrecenben és környékén, popsim szüzességének elvételére.
elhanyagolt hölgyet kényesztetnék
Sziasztok szombat estére szeretnénk partnert párt vagy férfit.