Dec.29.vasárnap késő délutáni, esti órákra keresünk igényes párt, párokat izgalmas kikapcsolódásra, párcserére stb... Utazni tudunk, vagy szívesen megyünk akár hotelbe is.
Üzeneteket privátban várjuk.
Üzeneteket privátban várjuk.
Idősebb pasit keresek, aki a számba spriccelne.
Szilveszter késő délutánra vagy kora estére keresek egy lopott 1/2 -1 órára!Kizárólag az adatlapomban írtak alapján!Írj privibe!
Sziasztok !
Szívesen ismerkednék Szekszárdi nyitott párral/hàzaspárral kellemes diszkrét szexkapcsolat reményében. Várom jelentkezéseteket privát üziben !
Szívesen ismerkednék Szekszárdi nyitott párral/hàzaspárral kellemes diszkrét szexkapcsolat reményében. Várom jelentkezéseteket privát üziben !
„A szex ugyanolyan fontos, mint az evés vagy ivás, illő lenne a lehető legkevesebb korlát és álszerénység nélkül kielégíteni ezen igényeink.” – De Sade Márki

Sziasztok.38 éves férfi vagyok.Hölgyet vagy párt keresek ma éjszakára.Fejér és Veszprém, megyékből
Egerben és környékén keresek férfias bi aktívat vagy kíváncsi heterot, 40 felett, privát üzenet.
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Szolnok környékén keresem hölgy vagy pár ismeretségét. Diszkrét ápolt pasiként keresek hosszútávú kapcsolatot.
Privátban várom az üzeneted.
Privátban várom az üzeneted.
Tamási-Dombóvár-Kaposvár környékén nővel, párral ismerkednék.
Apolt 40/185/88 pasi vagyok!
Apolt 40/185/88 pasi vagyok!
Minnél vékonyabb intim méretű férfit keresek Debrecenben és környékén, popsim szüzességének elvételére.
Sziasztok
Ma Győrben ápolt potens sportos masszőr pasi hölgyet, illetve Hpart keres.
Csak diszkrét ápolt jelentkezöket keresek.
Ha szereted ha masszíroznak, kenyeztetnek írj bizalommal.
Ma Győrben ápolt potens sportos masszőr pasi hölgyet, illetve Hpart keres.
Csak diszkrét ápolt jelentkezöket keresek.
Ha szereted ha masszíroznak, kenyeztetnek írj bizalommal.
Eger és környéke, bi iránt nyitott, aktív beállítottságú férfias pasit keresek, 40 felett. Privát üzenet!
kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok!
40 es férfivel ismerkednék.
40 es férfivel ismerkednék.
Minnél vékonyabb intim méretű férfit keresek Debrecenben és környékén, popsim szüzességének elvételére.
Kedves Párt keresek hosszutávra
Sziasztok ! Két ünnep között csatlakoznék párokhoz minden jóra és minden “ jóban “ benne vagyok wink / Fejér megye inkább ha lehet !!!!!! Adatlapot olvass !!!
Sziasztok,hölggyel-párral ismerkednék hosszabb távra.Bajai független,fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok !
Párral/házaspárral ismerkednék Szekszárdon. Jelentkezéseteket belső üzenetben várom !
Párral/házaspárral ismerkednék Szekszárdon. Jelentkezéseteket belső üzenetben várom !