Péntektől hétfőig Harkányban leszünk.Lányt vagy párt keresünk elsősorban. Üzeneteket privátban várjuk !
CFebruár 7_9 ig_Demjénben leszünk!
Szivesen ismerkednénk párral, vagy normális pasival! (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 08. szerda 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 08. szerda 12:32
Szivesen ismerkednénk párral, vagy normális pasival! (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 08. szerda 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4249772)

helló
Miskolci időseb párral ismerkednénk
Átlagos alkat és méret elöny
egymás elötti szexre keresunk
és utána a többi alakul
képetek legyen
és ha lehet legyen helyetek is
és utána a többi alakul
képetek legyen
Sziasztok!
Idősebb párokhoz / hölgyekhez csatlakoznék mindkét fél örömére, Budapest és környékén.
Sármos, normális pasi vagyok.
Ha komolyan gondoljátok küldjetek egy levelet a koncimaci@gmail.com-ra.
Egy finom kv mellett személyesen megismerhetjük egymást.
Puszi
Konci
Idősebb párokhoz / hölgyekhez csatlakoznék mindkét fél örömére, Budapest és környékén.
Sármos, normális pasi vagyok.
Ha komolyan gondoljátok küldjetek egy levelet a koncimaci@gmail.com-ra.
Egy finom kv mellett személyesen megismerhetjük egymást.
Puszi
Konci
helló
és utána a többi alakul
képetek legyen
és utána a többi alakul
képetek legyen
Sziasztok!
Független, 40-es,ápolt,fiatalos férfiként keresek hölgyet vagy kedves, találkozni is hajlandó párt! Hétközben vagy akár hétvégén!
Kaposvár és környékén 70-80 km
Független, 40-es,ápolt,fiatalos férfiként keresek hölgyet vagy kedves, találkozni is hajlandó párt! Hétközben vagy akár hétvégén!
Kaposvár és környékén 70-80 km
Sziasztok smile keresünk párt ( párként azaz én is a pasimmal ) valami jó kis gabalyodásra, de akár egymás előtti szex is okés smile párcsere nem feltétel. Ápolt diszkrét pár vagyunk. Női bi okés- de nem feltétel.
Ami még fontos- óvszer használat kötelező- ha tartóssá válik- mert egyébként az lenne a jó akkor majd megbeszélés kérdése. PASIK NEM---- kérem ezt vegyétek figyelembe- szóló poasi totál kizárt- azonnal tiltom. Köszke
Ami még fontos- óvszer használat kötelező- ha tartóssá válik- mert egyébként az lenne a jó akkor majd megbeszélés kérdése. PASIK NEM---- kérem ezt vegyétek figyelembe- szóló poasi totál kizárt- azonnal tiltom. Köszke
+50+60+70 es hölgyet keresek,...hosszú távra,Bp. és környéke!!
+50+60+70 es hölgyet keresek,...hosszú távra,Bp. és környéke!!
Minnél vékonyabb intim méretű férfit keresek Debrecenben és környékén, popsim szüzességének elvételére.
Kecskeméti párt keresek nézés is érdekel.
Keresünk párt egymás előtti , melletti szeretkezéshez! Nem párcserére és nem pasit!!!
Nem az ország másik feléből ! Kapcsolat jelöléssel nem tudunk mit kezdeni! Képet nem küldünk érd be azzal ami itt van! Találkozás egy kv vagy üdítő mellett de Ballószög naturista est is szóba jöhet!
Köszönjük , hogy elolvastad!
Nem az ország másik feléből ! Kapcsolat jelöléssel nem tudunk mit kezdeni! Képet nem küldünk érd be azzal ami itt van! Találkozás egy kv vagy üdítő mellett de Ballószög naturista est is szóba jöhet!
Köszönjük , hogy elolvastad!
Sziasztok. Lányt,párt keresek a hölgy örömére. Priv.üzit kérlek. Köszönöm.
...még mindig.....hátha csoda történik....
F52, N36-os, egészséges perverziókkal megáldott pár vagyunk. Barátnőm egri lakásában szeretnénk kielégíteni biszex, vagy leszbikus hölgyvendégünk minden vágyát! (és persze ezen keresztül a miénket is)
inkább ide írj:
blacksunrise32@gmail.com
F52, N36-os, egészséges perverziókkal megáldott pár vagyunk. Barátnőm egri lakásában szeretnénk kielégíteni biszex, vagy leszbikus hölgyvendégünk minden vágyát! (és persze ezen keresztül a miénket is)

inkább ide írj:
blacksunrise32@gmail.com
40 feletti hölgyek mézeskalácsánál édesebbet nem ízleltem még. Amennyiben van kellő andrenalin a szervezetedben, és a kalács még nem hűlt ki, kóstoló inasnak jelentkezem. Privátban ennél sokkal többet megtudhatsz a receptjeimről. Fontos, hogy ösztönös és elkötelezettje legyél a közös ízlelgetéseknek.
40 feletti hölgyek mézeskalácsánál édesebbet nem ízleltem még. Amennyiben van kellő andrenalin a szervezetedben, és a kalács még nem hűlt ki, kóstoló inasnak jelentkezem. Privátban ennél sokkal többet megtudhatsz a receptjeimről.
Sziasztok
A Fejér megyei Mezőszilas és a Somogy megyei Tab nevű település környékén keressek Szexcentrikus hölgyeket és többes felállásra nyitott párokat. Kölcsönös, szimpátián FONTOS, diszkréció is a kapcsolathoz !Csakis a hölgy örömének fokozására!! Rólam amit tudni kell 32 éves vagyok 190cm magas pocakos alkatú. Utazni tudok a 2 településsek környékén !!!
Akinek felkeltem az érdeklődést Email be el érhet.: gabormaraczi@freemail.hu
U.i. imádom az érett hölgyek
A Fejér megyei Mezőszilas és a Somogy megyei Tab nevű település környékén keressek Szexcentrikus hölgyeket és többes felállásra nyitott párokat. Kölcsönös, szimpátián FONTOS, diszkréció is a kapcsolathoz !Csakis a hölgy örömének fokozására!! Rólam amit tudni kell 32 éves vagyok 190cm magas pocakos alkatú. Utazni tudok a 2 településsek környékén !!!
Akinek felkeltem az érdeklődést Email be el érhet.: gabormaraczi@freemail.hu
U.i. imádom az érett hölgyek
Párokkal ismerkednék ,hely is ok , ffi enyhe bi is bele fér
Sziasztok!
Párokkal, független hölggyel ismerkednék
Párokkal, független hölggyel ismerkednék

Sziasztok!
40 es férfivel ismerkednék.
40 es férfivel ismerkednék.
Minnél vékonyabb intim méretű férfit keresek Debrecenben és környékén, popsim szüzességének elvételére.