Sziasztok ismerkednék Monor környékén...szóló ffi kivételével aki szoba áll velem...
Sziasztok !
Ma este párt vagy hölgyet fogadnék Budapesten.
Ma este párt vagy hölgyet fogadnék Budapesten.
Sziasztok!
Idősebb párokhoz / hölgyekhez csatlakoznék mindkét fél örömére, Budapest és környékén.
Sármos, normális pasi vagyok.
Puszi
Konci
Idősebb párokhoz / hölgyekhez csatlakoznék mindkét fél örömére, Budapest és környékén.
Puszi
Konci
Szia. Nagyon szívesen ismerkednék veletek. Ha nyitottak lennétek rá, akkor vegyük fel privátban a kapcsolatot.
(Ez egy válasz GSX--- üzenetére (2020. 01. 12. vasárnap 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 12. vasárnap 11:24

Motorozást kedvelő 50-53 éves pár +házibarátjuk, párt vagy fiút keres vágyaik megélésére heteró alapon a hölgy örömére! Somogy-Baranya megye!!! Tél számot írj
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok!
Párokkal, független hölggyel ismerkednék!!!

Sziasztok...párt keresnék Monor környékén...
Párt keresek a hetenn délelőttre kor 40-70ev között alkat nem szamit
7végére keresek egy nyitott párt,helyem van. Sok tapasztalom nincs, szóval .........
Sziasztok!
Független, 40-es,ápolt,fiatalos férfiként keresek hölgyet vagy kedves, találkozni is hajlandó párt! Hétközben vagy akár hétvégén!
Kaposvár és környékén 70-80 km
Független, 40-es,ápolt,fiatalos férfiként keresek hölgyet vagy kedves, találkozni is hajlandó párt! Hétközben vagy akár hétvégén!
Kaposvár és környékén 70-80 km
Orális játékokra keresek ffit párt vagy kölcsönös francia
Sziasztok. 38 éves férfi vagyok,ma estére keresek hölgyet vagy párt Veszprém és a környező megyékből.
Kecskeméti párt keresek
Motorozást kedvelő 50-53 éves pár +házibarátjuk, párt vagy fiút keres vágyaik megélésére heteró alapon a hölgy örömére! Somogy-Baranya megye!!! Tél számot írj
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Minél vékonyabb intim méretű férfit keresek Debrecenben és környékén, popsim szüzességének elvételére.
Sziasztok,hölggyel-párral ismerkednék hosszabb távra,rendszeres randikhoz.Bajai helyes,fiatalos pasi vagyok.
Hölgyet kinyalnék autóban, szabadban napközben diszkréten. Kor, alkat nem számit
Budapesten hellyel rendelkező nagy intim méretű pasit keresünk izgató szőke milf hölgy kényeztetésére....részletek privát üzenetben
Sziasztok!

Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ha van szimpátia,utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ha van szimpátia,utazás nem gond !

Bocs félre ment az üzenet
(Ez egy válasz Koncimaci üzenetére (2020. 01. 08. szerda 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 08. szerda 14:11

Sziasztok!
Ha komolyan gondoljátok küldjetek egy levelet a koncimaci@gmail.com-ra.
Egy finom kv mellett személyesen megismerhetjük egymást.
Puszi
Konci
Ha komolyan gondoljátok küldjetek egy levelet a koncimaci@gmail.com-ra.
Egy finom kv mellett személyesen megismerhetjük egymást.
Puszi
Konci