Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Szeximádó, erotikus hölgyet keresek játékos szexcsatákra
akár tartós kapcsolatra!
Intelligens, izmos (nem izomagyú :P ) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK hetero alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi!
Utazni és fogadni is tudok
Írj privátot.

Intelligens, izmos (nem izomagyú :P ) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK hetero alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi!

Utazni és fogadni is tudok

Sziasztok.. Volna valaki Nyíregyházán ma??
Sziasztok
A jövő héten Demjénben pihenünk ismerkedni szerettnénk igényes partnerekel kellemes kikapcsolódásra!
A jövő héten Demjénben pihenünk ismerkedni szerettnénk igényes partnerekel kellemes kikapcsolódásra!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ha van szimpátia,utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ha van szimpátia,utazás nem gond !

Kecskeméten ma valaki? Esetleg egy ital?
Sziasztok!
Párokkal, független hölggyel ismerkednék!!!

Sziasztok!
Keresek!
Aki ki próbálná a Foxtailt!
Róka lompos farok annál plug!
Mindegy ki-kik!
Minden érdekelne!
Elérhetőség adatlapon!
Üdv mindenkinek!
Keresek!
Aki ki próbálná a Foxtailt!
Róka lompos farok annál plug!
Mindegy ki-kik!
Minden érdekelne!
Elérhetőség adatlapon!
Üdv mindenkinek!
Budapesti 60-as ápolt nem független pasi,hölgyet keresne szex csatára,szeretek nyalni, tudok utazni,képem van bent.
Sziasztok!Pasiként ismerkednék párokkal,kicsit kilépni a szürke hétköznapokból,kicsit a pillanatnak élni.
Sziasztok, rendszeres szexkapcsolatot keresek, semmi jónak nem vagyok elrontója! Képeim az adatlapomon!
Sziasztok,hölggyel vagy párral randiznék.Bajai helyes pasi vagyok.
Párt nőt bi ffit keresek kor alkat nem számít
Sziasztok- keresek párt akivel én is párként taliznék, azaz a pasimmal- vagy keresek hölgyet harmadiknak akár az én akár a párom akár mindkettőnk örömére, tehát beszállót, de csak és kizárólag nőt PASIK NEM.
Bi vagyok a párom full hetero, a női bi lehetőség, de egyáltalán nem feltétel smile
Kizárólag fotós adatlappal, fotó nélkül azonnal törlés-, nem érdekel a fotó nélküli bejelentkezéses. KÖSZKEEEEE ,,,
Bi vagyok a párom full hetero, a női bi lehetőség, de egyáltalán nem feltétel smile
Kizárólag fotós adatlappal, fotó nélkül azonnal törlés-, nem érdekel a fotó nélküli bejelentkezéses. KÖSZKEEEEE ,,,
Sziasztok- keresek párt akivel én is párként taliznék, azaz a pasimmal- vagy keresek hölgyet harmadiknak akár az én akár a párom akár mindkettőnk örömére, tehát beszállót, de csak és kizárólag nőt PASIK NEM.
Bi vagyok a párom full hetero, a női bi lehetőség, de egyáltalán nem feltétel
Kizárólag fotós adatlappal, fotó nélkül azonnal törlés-, nem érdekel a fotó nélküli bejelentkezéses. KÖSZKEEEEE...
Bi vagyok a párom full hetero, a női bi lehetőség, de egyáltalán nem feltétel

Kizárólag fotós adatlappal, fotó nélkül azonnal törlés-, nem érdekel a fotó nélküli bejelentkezéses. KÖSZKEEEEE...
Sziasztok!

Bp.-i vagy Pest megyei, 40 és 55 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex vagy csak "kiváncsi" férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Minél vékonyabb intim méretű férfit keresek Debrecenben és környékén, popsim szüzességének elvételére.
Sziasztok. 38 éves férfi vagyok,ma estére keresek hölgyet vagy párt Veszprém és a környező megyékből.
Idősebb pasit keresek, aki a számba spriccelne