sziasztok! pár vagy hölgy aki ismerkedne?
Sziasztok! 40 es,Pécsi férfivel ismerkednék.
BISZEXEK előnyben, azaz BI LÁNYT, BI UNI PASIT ÉS BI (esetleg heteró) PÁRT KERESÜNK VAS MEGYÉBŐL! ADATLAPOT OLVASS! Kérjük távolról ne keress! Fotóink, videóink alapján láthatod mire számíthatsz.
Ma estére keresek Tatabánya vagy környékén élő lányt, nőt esetleg párt. Exkluzív lakásom van, de utazni is tudok, ha úgy alakul. Kérlek, privátban jelezz vissza, ha szimpatikus az ajánlat!
Sikeres keresést Mindenkinek!

Sziasztok Monor környékén keresgélnék...szinte bármi érdekel...20 30 km ter nem akadály..
Nagy mellű, csinos páromnak 30-55 közötti férfit, férfiakat keresek. Szereti a kemény szexet, a hármas-négyes partikat. Tisztaság, diszkréció fontos!
Sziasztok! 40 feletti pár esetleg? Feleséged vagy barátnőd basznám szopatnám előtted vagy közösen.Diszkréció adott és elvárt.Kapcsolatban élek.Macis alkatú vagyok.Írjatok nyugodtan.

Nagy mellű páromnak 30-55 közötti férfit, férfiakat keresek. Szereti a kemény szexet, a hármas-négyes partikat. Tisztaság, diszkréció fontos!
Sziasztok Monor környékén keresgélnék...szinte minden érdekel...20 30 kmter nem pobléma...
Sziasztok BP. I hölgyeket, Lányokat, párt keresek Szombat estere,sajnos helyem nincs, gondold, gondoljátok a többit privin. L
Sziasztok,kellemes hölggyel-párral randiznék.Bajai fiatalos,helyes pasi vagyok.
45 feletti független férfit keresünk 3.kerület és környékéről.
Ismerkedés ,barátkozás,nem kapkodunk!!!! Fénykép fontos.Üzenetet csak privátba várunk.
Köszönjük.
Ismerkedés ,barátkozás,nem kapkodunk!!!! Fénykép fontos.Üzenetet csak privátba várunk.
Köszönjük.
Minél vékonyabb intim méretű férfit keresek Debrecenben és környékén, popsim szüzességének elvételére.
Sziasztok BP. I hölgyeket, Lányokat, párt keresek Szombat estere,sajnos helyem nincs, gondold, gondoljátok a többit privin. L

Szexuálisan túl fűtött férfiként keresnék elhanyagolt lányokat, nőket, feleségeket akik igényelnék hosszú előjátékot, élvezést amit nem kapnak otthon meg. Bátran írj vágyaidról, éljük át együtt.budapest.
Üdv. Parhoz, parokhoz, csatlakoznak a hölgy örömére.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40 és 55 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex vagy csak "kiváncsi" férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Békéscsabai hölgyet keresek nem egy alkalomra
Párt ffit keresünk 40-ev felett
Hölgyet kinyalnék autóban, szabadban napközben diszkréten. Kor, alkat nem számit.