Kaposváron ismerkednék!
Sziasztok!
40 es férfivel ismerkednék.
Sziasztok . Házi Bulit szervezünk max 4 pár rèszère .02.22. 19 órától
Mi L.31. F.32. Pár ès L37. F45 . Pár vagyunk . Hasonló másik kèt párt keresünk.... SZÓLÓ FÈRFIT NEM KERESÜNK
A buli ingyenes de ki mit inni szeretne hozza magával
Elkèpzelèsünk kötetlen hangulatos zenès szórakozás szexel fűszerezve...
Helyszin Mosonmagyaróvár mellett Családi házban
Üzenet módosítása
Mi L.31. F.32. Pár ès L37. F45 . Pár vagyunk . Hasonló másik kèt párt keresünk.... SZÓLÓ FÈRFIT NEM KERESÜNK
A buli ingyenes de ki mit inni szeretne hozza magával
Elkèpzelèsünk kötetlen hangulatos zenès szórakozás szexel fűszerezve...
Helyszin Mosonmagyaróvár mellett Családi házban
Üzenet módosítása
Sziasztok ! Normális párhoz csatlakoznék mint házibarát !!! / Hosszútávra , anyagiaktól mentesen Fejér megyéből ha lehet .. diszkrét vagyok és el is várom azt ! Minden jóban benne vagyok wink !!! Ismerkedés Facebook -on keresztül kamusok ne légyszíves !!!! 45 éves vagyok , de nem öreg wink /A testem és az intimem úgy néz ki ahogy a képeken látod ha nem tetszik akkor keress mást nyugodtan !!!/// Csak privátban vagyok hajlandó válaszolni !!! / A képeim nem máshonnan letöltött képek !!/ saját // Ennyit egyelőre ...... üdv Mindenkinek!!!
Ismerkednénk hölggyel,tartós vagy alkalmi kapcsolatra.Pár vagyunk. Privátban jelentkezz légyszi.
Sziasztok !
Szekszárdon ma este diszkrét pár/házaspár társaságát keresem kellemes szexre mindenre nyitott diszkrét férfi vagyok. Várom válaszotokat privát üzenetben !
Szekszárdon ma este diszkrét pár/házaspár társaságát keresem kellemes szexre mindenre nyitott diszkrét férfi vagyok. Várom válaszotokat privát üzenetben !
Hajdú-bihari párnak lennék házibarátja hosszútávon.Bármiben partneretek tudok lenni.Sok szabadidővel,hellyel rendelkezem,intelligens,toleráns,diszkrét férfi vagyok.
Somogyból ismerkednék hölggyel, párral diszkréten.
Sziasztok!
Ma vagy holnap estére keresek Tatabányán vagy környékén, lányt vagy esetleg párt. Helyem van, de utazni is tudok, ha úgy alakul.
Visszajelzést légyszíves privátban! Mindenkinek sikeres keresést!
Ma vagy holnap estére keresek Tatabányán vagy környékén, lányt vagy esetleg párt. Helyem van, de utazni is tudok, ha úgy alakul.
Visszajelzést légyszíves privátban! Mindenkinek sikeres keresést!
Egymást szerető kezdő házaspár vagyunk! (a hölgy 40 telt 90 +os ffi 42 sportos izmos) Keresünk a Tisza Tó környékéről inteligens, normális, kommunikatív, értelmes nem kamus pasit, aki csatlakozna hozzánk harmadiknak. nem zárkózunk el az enyhe bi aktiv pasiktól sem. Nem kell, hogy extra méreted legyen! Utazni csak ésszerü távolságon belül tudunk. Fogadni csak nagyon ritkán! Aki magára ismer, és tényleg szeretne megismerni minket, az küldjön egy fényképes bemutatkozást a kivancsi5350@gmailpontkom ra, és beszélgessünk.
Aki nem képes kipréselni magából néhány értelmes mondatot, vagy nem küld képet, az ne várjon semmi választ! Nem vagyunk kép gyüjtők! Elképesztő mennyi sok kamus, faszverő pasi van itt, aki ígérget aztán éltünik mikor a találkozóra kerülne a sor! Npem szexcsetelünk, nem küldünk szex képeket magunkról! Első körben beszélünk mailen, ha szimpi Vagy képet cserélünk, megbeszélünk egy személyes találkozót, iszunk egy kv-t, aztán utána talizhatunk ha mindenkinek megfelel a másik! Ha ez nem tetszik valakinek, akkor az nem is minket keres! Sok sikert mindenkinek!
Aki nem képes kipréselni magából néhány értelmes mondatot, vagy nem küld képet, az ne várjon semmi választ! Nem vagyunk kép gyüjtők! Elképesztő mennyi sok kamus, faszverő pasi van itt, aki ígérget aztán éltünik mikor a találkozóra kerülne a sor! Npem szexcsetelünk, nem küldünk szex képeket magunkról! Első körben beszélünk mailen, ha szimpi Vagy képet cserélünk, megbeszélünk egy személyes találkozót, iszunk egy kv-t, aztán utána talizhatunk ha mindenkinek megfelel a másik! Ha ez nem tetszik valakinek, akkor az nem is minket keres! Sok sikert mindenkinek!
Február 2-3-4 három napot töltök Tapolcán a Hotel Pelionban . Szívesen ismerkednek szinten ott pihenő párokkal.
Idősebb pasit keresek, aki a számba spriccelne
Pentek delutanra /estere keresnenk potens szortelen pasit v part , lanyt
Sziasztok!
Nőt párt szopni imádó ffit keresek ma vagy holnap délelőtt folyamán kor alkat nem számít
30 as pár naturista szaunázna csütörtök vagy péntek délelőtt a pesti aquaworldbe vagy az esztergomi fürdőben ha van kedved egy kicsit mesztelenkedni varjuk bemutatkozó leveled.Erik
Sziasztok.Parokkal, lanyokkal szeretnenk ismerkedni. Reka-Tomi
Ma 10:00-16:00 között Esztergom Aquasziget naturista szaunavilágban szívesen ismerkednék hölgyekkel, párokkal!
Részletek privátban.

Sziasztok. Szombat este (02,01) keresek unatkozó hölgyet, csaj,helyem van.
Szia Hölgyet keresek!
Egyedül élő független férfiként élek rendezettek a körülményeim.
Valaki rám mosolyogva hozzám bújva ölelne ez hiányzik.
üdv. Zoltán
69elefant@gmail.com
Egyedül élő független férfiként élek rendezettek a körülményeim.
Valaki rám mosolyogva hozzám bújva ölelne ez hiányzik.
üdv. Zoltán
69elefant@gmail.com