Sziasztok. 38 éves férfi vagyok,ma estére keresek hölgyet vagy párt Veszprém és környékéről.
Hölgyeim
imádok nyalni és azt élvezni is fogod ... szombat estém szabad,helyem is van de akár utazom is. Ha párban vagy az sem gond...

Nőt keresek hétvégi légy-otra a Jászságban üzit várok mobil vagyok
Sziasztok ! Normális párhoz csatlakoznék mint házibarát !!! / Hosszútávra , anyagiaktól mentesen Fejér megyéből ha lehet .. diszkrét vagyok és el is várom azt ! Minden jóban benne vagyok wink !!! Ismerkedés Facebook -on keresztül kamusok ne légyszíves !!!! 45 éves vagyok , de nem öreg wink /A testem és az intimem úgy néz ki ahogy a képeken látod ha nem tetszik akkor keress mást nyugodtan !!!/// Csak privátban vagyok hajlandó válaszolni !!! / A képeim nem máshonnan letöltött képek !!/ saját // Ennyit egyelőre ...... üdv Mindenkinek!!!!!!!!!! /Esetleg barátnőt aki benne van minden “ rosszban” velem együtt

Hello. Bi uni pasit keresünk finom cumira első alkalomra.Átlagos vagy kisebb méret ,ápoltság ,diszkréció adott és elvárt. jelentkezéseket privátban vagy előny ha képpel a kissb2071@gmail.com ra kapjuk. Hatvan és környékéről keresünk és nekünk leginkább este 22 óra után alkalmas.
Hello péntek vagy szombat este taliznánk budapesten 2- 3-13 ker szimpi pasival 1-2 órára,légy ápolt legyen helyed,várjuk bem. leveled irj elképzeléseidről is.Erika
Sziasztok!
40 es férfivel ismerkednék,Pécs.
40 es férfivel ismerkednék,Pécs.
Szivesen ismerkedünk ágyban és agyban is párokkal

Budapesti 60-as ápolt nem független pasi,hölgyet keres,szeretek puncit nyalni,nincs helyem,kép van bent.
Hello. Bi uni pasit keresünk finom cumira első alkalomra.Átlagos vagy kisebb méret ,ápoltság ,diszkréció adott és elvárt. jelentkezéseket privátban vagy előny ha képpel a kissb2071@gmail.com ra kapjuk. Hatvan és környékéről keresünk és nekünk leginkább este 22 óra után alkalmas.
Sziasztok! Kedves párt keresek ma estére,helyem van,a többit privin
ha egy bi párt találnék annak nagyon örölnék
ha egy bi párt találnék annak nagyon örölnék
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ha van szimpátia,utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ha van szimpátia,utazás nem gond !

Nyíregyházán párokkal találkoznék.Kicsi bevállalós fiúka vagyok.
Sziasztok!!
Péntek-szombat-vasárnapra keresünk párokat minden jóra!Veszprém megyébe (Várpalotára) fogadni tudunk utazni nem!Mi 33-32 évesek vagyunk sok minden szeretünk (női bi, csók, popó szex)ami kizárt (fiú bi, durvaság)Akiknek van kedve csatlakozni, és csak párok azok írjanak nem a kor számít!!!
Péntek-szombat-vasárnapra keresünk párokat minden jóra!Veszprém megyébe (Várpalotára) fogadni tudunk utazni nem!Mi 33-32 évesek vagyunk sok minden szeretünk (női bi, csók, popó szex)ami kizárt (fiú bi, durvaság)Akiknek van kedve csatlakozni, és csak párok azok írjanak nem a kor számít!!!
Kaposváron ismerkednék!
Párt keresunk
Sziasztok !
Szekszárdon párral/házaspárral ismerkednék diszkrét kapcsolatra kellemes és kölcsönös kényeztetésre mindenki örömére. Keress privin !
Szekszárdon párral/házaspárral ismerkednék diszkrét kapcsolatra kellemes és kölcsönös kényeztetésre mindenki örömére. Keress privin !
Idősebb pasit keresek, aki a számba spriccelne
Miskolcon keresek diszkréten hölgyet párt,priviben várom a jelentkezést
Hali! 2 sportos igényes férfi női szexpartnert/ nőket keres ma estére vsgy holnapra Sopronban jelentkezès privátban helyünk van