Kecskeméten ma valaki?
Sziasztok ápolt hölgyel párral ismerkednék,szimpátián alapuló hosszútávú,barátság, kellemes szex,közös nudizás nyáron. Ápolt normális tisztelettudó férfi vagyok,képeim adatlapom fent írjatok bátran,diszkréció adott és elvárt! Írjatok köszi!
Sziasztok ápolt hölgyel párral ismerkednék,szimpátián alapuló hosszútávú,barátság, kellemes szex,közös nudizás nyáron. Ápolt normális tisztelettudó férfi vagyok,képeim adatlapom fent írjatok bátran,diszkréció adott és elvárt!
sziasztok! 34 éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra helyünk van! pártól se zárkozunk el!
Kecskeméten ma valaki?
Szia.írj privátba
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 22. szombat 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 22. szombat 11:49
Törölt felhasználó (4156442)

Sziasztok!
40 es férfivel ismerkednék.
Sziasztok !
Nyitott megbízható párral/házaspárral ,hölgyel ismerkednék Szekszárdon. Többit privát üzenetbe beszélhetünk !
Nyitott megbízható párral/házaspárral ,hölgyel ismerkednék Szekszárdon. Többit privát üzenetbe beszélhetünk !
Senki? Gödöllőn van helyem!
Szia!
Már írtam neked épp ma este, viszont most látom a párizsi utazásról szóló hirdetésedet. Érdekelnének a részletek, ha gondolod, privátban folytathatjuk a beszélgetést. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 19. szerda 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 19. szerda 18:27
Már írtam neked épp ma este, viszont most látom a párizsi utazásról szóló hirdetésedet. Érdekelnének a részletek, ha gondolod, privátban folytathatjuk a beszélgetést. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 19. szerda 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4222212)

Szép estét !
Március 14-től 16 -ig egy Francia partner cég meghívásának ( 2 fős, teljes ellátással ) eleget téve Párizsba utazok a hétvégére. Az utazáshoz és az ottani élmények megéléséhez keresek ápolt, intelligens, jó megjelenésű HÖLGYET, akivel rendezvényen és más programokon is részt vehetünk. Kizárólag független partner jelentkezését várom, mivel kölcsönös szimpátia esetén a hosszú távú tartós kapcsolattól sem zárkózom el.
Március 14-től 16 -ig egy Francia partner cég meghívásának ( 2 fős, teljes ellátással ) eleget téve Párizsba utazok a hétvégére. Az utazáshoz és az ottani élmények megéléséhez keresek ápolt, intelligens, jó megjelenésű HÖLGYET, akivel rendezvényen és más programokon is részt vehetünk. Kizárólag független partner jelentkezését várom, mivel kölcsönös szimpátia esetén a hosszú távú tartós kapcsolattól sem zárkózom el.
Sziasztok!
Sziasztok,hölggyel-párral ismerkednék hosszabb távon.Bajai független,helyes pasi vagyok.
Sziasztok Zoli vagyok asszonyok lányok párok ?privi...
Szia , sziasztok !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek ! smile
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ha van szimpátia,utazás nem gond !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek ! smile
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ha van szimpátia,utazás nem gond !

Sziasztok!Mi egy 33-32 éves pár vagyunk Várpalotáról, helyünk itt van fogadni tudunk!Ma estére vagy holnapra csak párokat keresünk!Minden koroszály érdekel minket
Kecskeméti párt keresek
Miskolcon urakat szopnék!!
sziasztok! 30 debreceni pár vagyunk lányt keresünk hétvégére páromnak szülinapja alkalmából helyünk van!
Nyíregyházán párokkal találkoznék.Cuki bevállalós fiúka vagyok.

Ma Esztergomban Aquasziget naturista szaunavilágban leszek 10:00-től kb 16:00-ig.... Szívesen ismerkednék hölgyekkel, párokkal!
Részletek privátban.

Sziasztok!