Sziasztok,hölggyel-párral ismerkednék hosszabb távon.Bajai független,helyes pasi vagyok.
Sziasztok!
40 es férfivel ismerkednék.
Szia!
Már írtam neked épp ma este, viszont most látom a párizsi utazásról szóló hirdetésedet. Érdekelnének a részletek, ha gondolod, privátban folytathatjuk a beszélgetést. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 19. szerda 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 19. szerda 18:27
Már írtam neked épp ma este, viszont most látom a párizsi utazásról szóló hirdetésedet. Érdekelnének a részletek, ha gondolod, privátban folytathatjuk a beszélgetést. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 19. szerda 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4222212)

Szép estét !
Március 14-től 16 -ig egy Francia partner cég meghívásának ( 2 fős, teljes ellátással ) eleget téve Párizsba utazok a hétvégére. Az utazáshoz és az ottani élmények megéléséhez keresek ápolt, intelligens, jó megjelenésű HÖLGYET, akivel rendezvényen és más programokon is részt vehetünk. Kizárólag független partner jelentkezését várom, mivel kölcsönös szimpátia esetén a hosszú távú tartós kapcsolattól sem zárkózom el.
Március 14-től 16 -ig egy Francia partner cég meghívásának ( 2 fős, teljes ellátással ) eleget téve Párizsba utazok a hétvégére. Az utazáshoz és az ottani élmények megéléséhez keresek ápolt, intelligens, jó megjelenésű HÖLGYET, akivel rendezvényen és más programokon is részt vehetünk. Kizárólag független partner jelentkezését várom, mivel kölcsönös szimpátia esetén a hosszú távú tartós kapcsolattól sem zárkózom el.
Senki? Gödöllőn van helyem!
Sziasztok !
Nyitott megbízható párral/házaspárral ,hölgyel ismerkednék Szekszárdon. Többit privát üzenetbe beszélhetünk !
Nyitott megbízható párral/házaspárral ,hölgyel ismerkednék Szekszárdon. Többit privát üzenetbe beszélhetünk !
Szia.írj privátba
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 22. szombat 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 22. szombat 11:49
Törölt felhasználó (4156442)

Sziasztok!
Kecskeméten ma valaki?
sziasztok! 34 éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra helyünk van! pártól se zárkozunk el!
Sziasztok ápolt hölgyel párral ismerkednék,szimpátián alapuló hosszútávú,barátság, kellemes szex,közös nudizás nyáron. Ápolt normális tisztelettudó férfi vagyok,képeim adatlapom fent írjatok bátran,diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok ápolt hölgyel párral ismerkednék,szimpátián alapuló hosszútávú,barátság, kellemes szex,közös nudizás nyáron. Ápolt normális tisztelettudó férfi vagyok,képeim adatlapom fent írjatok bátran,diszkréció adott és elvárt! Írjatok köszi!
Kecskeméten ma valaki?
Sziasztok! Hölgyet/hölgyeket keresek elsősorban beszélgetésre (aztán kitudja hogy alakul
), leírni a szexuális vágyakat,történéseket megbeszélni azokat. Izgat ha valaki már családanya. Ha van ilyen aki benne lenne,írjon. Köszönöm (25 éves hetero srác)

Sziasztok Monor környékén keresnék párt...minden jóra...30... 40kméter bele férne..
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Eger és környéke bi férfit keresek, érettebb korosztályból, aktívat, aktív kezdőt is
Párok szeretkezését nézném.
Sziasztok!
Valaki Kecskemétről vagy környékéről 40 feletti Hölgy??
Holnap (szerda) Esztergomban az Aquasziget naturista szaunavilágban.... Szívesen ismerkednék hölgyekkel, párokkal!
Részletek privátban.

Bi férfit, 40-es 50-es korosztály, keresek Egerből és környékéről, akár kezdőt is, csak aktívat.