Szívesen ismerkedem, és ha mentális kapcsolat is létrejön, folytathatjuk tovább. Diszkrét, de monogám kapcsolatra vágyom.

Sziasztok. Olyan bi pasit keresünk a közelünkbő aki kisebb vagy átlagos mérettel rendelkezik.Szeretnék két farokkal játszani illetve természetesen a fiúk is egymással.Jelenleg a puncis dolgok nem mennek sajnos :(. Leveleket képpel elképzeléssel várunk a csupipuni80@gmail.com címre. Tisztaság kedvesség diszkréció adott és elvárt. Este 22 óra után érünk rá.
Hölgyet keresek, -egyenlőre levelező kapcsolatra, Diszkrét találkákra.. Én rendezett körülmények közt egzisztenciával rendelkező - ötvenes ápolt férfi vagyok. Helyem van,egyedül élek.- .
levelezve6@gmail.com
levelezve6@gmail.com
Ismerkednék - nem most és nem azonnal - inkább aktív bi férfivel vagy bi férfi tagú párral Eger és környéke.
Szombathely- Sopron és környékén keresek 60 fölötti hölgyet vagy párt. feri196906@freemail.hu
Hölgyem! Ismerkednék egyenlőre levelezve aztán meglátjuk...
Én független probléma mentes - ötvenes ápolt férfi vagyok.
Helyem van, elváltan, egyedül élek.-
levelezve6@gmail.com
üdvözlettel: Kara69
levelezve6@gmail.com
Nyíregyen felmennék szopni valakihez...mondd el hogy szereted
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha nem vastag a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
65+os párt, vagy pasit keresünk. Hely kell...
Sziasztok. Olyan bi pasit keresünk a közelünkbő aki kisebb vagy átlagos mérettel rendelkezik.Szeretnék két farokkal játszani illetve természetesen a fiúk is egymással.Jelenleg a puncis dolgok nem mennek sajnos :(. Leveleket képpel elképzeléssel várunk a csupipuni80@gmail.com címre. Tisztaság kedvesség diszkréció adott és elvárt. Este 22 óra után érünk rá.
Sziasztok!
Párt keresek lehetőség szerint hosszú távra. Olyanok jelentkezését várom akik szeretnének találkozni is,nem csak levelezni !
Párt keresek lehetőség szerint hosszú távra. Olyanok jelentkezését várom akik szeretnének találkozni is,nem csak levelezni !
Szia! Ismerkednék egyenlőre levelezve aztán meglátjuk...
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Szia , sziasztok kellemes hétvégét
Fejér megyei Mezőszilas és a Somogy megyei Tab a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral. Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására!! Mivel Nincs Biszex hajlamom ezt előre tisztázom!!!
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is ! Vagy pusztán jelenlét,kukkolás, vagy kamerázás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes mackós alkató 32 éves férfi vagyok utazni tudok, átlagos mérettel rendelkezem !

Fejér megyei Mezőszilas és a Somogy megyei Tab a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral. Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására!! Mivel Nincs Biszex hajlamom ezt előre tisztázom!!!
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is ! Vagy pusztán jelenlét,kukkolás, vagy kamerázás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes mackós alkató 32 éves férfi vagyok utazni tudok, átlagos mérettel rendelkezem !
Szia! Ismerkednék egyenlőre levelezve aztán meglátjuk...
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Sziasztok, idősebb pasi, vagy pár?
Benne lennék!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 29. vasárnap 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 29. vasárnap 08:29
Törölt felhasználó (4156442)

Sziasztok!
Fotóst keresek,a gépet,kártyát én adom,és nálam is marad.
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Sziasztok!