Bi uni pasit keresek magamnak és a páromnak. Orál kedvelő diszkrét pár vagyunk. KIsebb max átlagos méretűt keresünk.Szívesen fogadjuk bi pár jelentkezését is. Jelentkezni képpel elképzeléssel az oralpar808@gmail.com címen lehet
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, akár a nejem passzív részvételével is( a nejem csak nézné), de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Ismerkednék - nem most és nem azonnal - nagyon férfias aktív bi férfivel vagy bi férfi tagú párral Eger és környéke.
Hétfőn napközben asszonyt lányt locsolnék,ha spermás húsvétra vágysz akkor jelentkezz 40 éves sportos potens kan várja hogy jelentkezz.
Hölgyet nyalnék amig a párja benne van .... valakit izgat ?
Szia!ha gondolod beszállok szívesen harmadiknak..
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 08. szerda 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 08. szerda 17:16
Törölt felhasználó (4311622)

Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, akár a nejem passzív részvételével is( a nejem csak nézné), de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Olyan 40 feletti ffit keresek aki leszopna kover fffit vagy kolcsonos oral
Jövő héten minden nap délelőtt Nyíregyen a stadion környékén keresek lányt hölgyet titkos talira. Helyem nincs.
Tamási Dombóvár és ķkén nővel, párral ismerkednék!
Ápolt 40/185/88 pasi vagyok!
Ápolt 40/185/88 pasi vagyok!
40 feletti part keresek imadok nyalni dugni szopatni szopni
Szívesen ismerkedünk párokkal

Ismerkednék - nem most és nem azonnal - nagyon férfias aktív bi férfivel vagy bi férfi tagú párral Eger és környéke.
58 éves, kulturált, egészséges férfiként, lakhatási megoldást keresek Budapesten, de akár vidéken is, szex- és naturizmus-kedvelő, korban hozzám illő hölgynél, vagy házaspárnál. Szeretem a meztelenkedést. Alkalmazkodó, nem lusta, dolgozni szerető ember vagyok erős erotikus beállítottsággal. Bármiben segítek. Ház körüli munkák, rezsi, de bérlésre jelenleg nincs anyagi keretem. Nem jellemző, de ha kell, van bennem némi biszex érdeklődés, ám csak akkor, ha aktívan jelen van női partner is, egyébként a biszex kizárva.
Not part szopni imado ffit keresek 40folott
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha nem vastag a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Sziasztok! Érett sexy 50-60+ Hölgyel rendszeres sex céljábol!!!
Hello,kellemes hölggyel ismerkednék.
+60,+70 es hölgyekkel ismerkednék,...Bp.-en hosszú távra,..diszkréten!!,..alkat nem számít,..keress privátban!
Hölgyet kinyalnék autóban, szabadban napközben diszkréten. Kor, alkat nem számít