Sziasztok! Hétvégénk kellemes eltöltésére keresünk párt!! 4 es gabalyodást,párcserével,lányos játékokkal fűszerezve!(CSAK PÁRT!!PASIT NEM!!) Fogadni nem,de utazni tudunk,akár apartman, szállás is ok! Továbbiak az adatlapunkon. Privát üzeneteket várunk! További szép napot mindenkinek! N&K
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, akár a nejem passzív részvételével is( a nejem csak nézné), de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Veszprém környékéről keresünk 40 heteró párként fiut helyed legyen.
Sziasztok !
Még mindíg keresek egy párt,az ország bármelyik részéről !!
Még mindíg keresek egy párt,az ország bármelyik részéről !!
szolló hölgytöl használt bugyit elfogadok ,
Hölgyem!
Ismerkednék egyenlőre levelezve aztán meglátjuk...
Én elvált ötvenes ápolt Budapesti férfi vagyok. Írj fotóval.
Helyem lakásom van, egzisztenciálisan is rendezett körülmények közt egyedül élek.-
levelezve6@gmail.com
Üdv. Kara
Helyem lakásom van, egzisztenciálisan is rendezett körülmények közt egyedül élek.-
levelezve6@gmail.com
Üdv. Kara
Hölgyem!
levelezve6@gmail.com
Üdv. Kara
levelezve6@gmail.com
Üdv. Kara
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
+50+60+70-es hölgyet,..párt keresek hosszú távra,diszkréten,...Bp. és környékén.Keress privátban!
Debrecenből valaki?
Sziasztok! Hétvégénk kellemes eltöltésére keresünk párt!! 4 es gabalyodást,párcserével,lányos játékokkal fűszerezve!(CSAK PÁRT!!PASIT NEM!!) Fogadni nem,de utazni tudunk,akár apartman, szállás is ok! Továbbiak az adatlapunkon. Privát üzeneteket várunk! További szép napot mindenkinek! N&K
Sziasztok! Hétvégén 40 feletti biszex párhoz csatlakoznék minden jóra..Heves, Borsod, Jász, Pest megye
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, akár a nejem passzív részvételével is( a nejem csak nézné), de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Sziasztok!Ismerkednék,barátkoznék,beszélgetnék.írjatok privibe.üdv
Sziasztok keresők!
Keresnénk 50 plusz korosztályból olyan párok jelentkezését, akik egy kellemes
kívül a ruháikat is ledobva gátlástalan élvezeteket átélnének velünk. Leveleket privátban várjuk. Puszi
Keresnénk 50 plusz korosztályból olyan párok jelentkezését, akik egy kellemes
es
után a gátlásaikon alf
ti alf
b alf
orozgatáskívül a ruháikat is ledobva gátlástalan élvezeteket átélnének velünk. Leveleket privátban várjuk. Puszi
Eger és környékén ismerkednék - nem most és nem azonnal - nagyon férfias aktív bi férfivel 40 feletti előnyben (kezdővel is) vagy bi férfi tagú párral, kezdő férfi is írhat.
+50+60+70-es korosztályból keresek hölgyet,..párt diszkréten Budapest és környékén,..hosszú távra!!,..keress privátban!!
olyan nővel ismerkednék aki szereti magát nyalatni.élvezésig.imádok nyalni.szigethalom és környéke előny.pár
is ok.
is ok.
Sziasztok..Monor környékén keresnék párt...minden jora

levi