Györ környékn keresgélek irj bátran.
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, akár a nejem passzív részvételével is( a nejem csak nézné), de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Kecskeméti hölgy pár?

Nőt.
- független, ápolt korrekt férfi vagyok
nem dohányzom,
helyem és időm van egyedül,
rendezett körülmények közt élek
fotóval írj és találkozzunk
69elefant@gmail.com
- független, ápolt korrekt férfi vagyok
nem dohányzom,
helyem és időm van egyedül,
rendezett körülmények közt élek
fotóval írj és találkozzunk
69elefant@gmail.com
Sziasztok.
Debrecen környékén keresünk párt hétvégére
Debrecen környékén keresünk párt hétvégére

Sziasztok!
Szeretnék 50+ 60+ hölgyet kényeztetni hosszútávon. 180/82 sármos pasi vagyok!
Szeretnék 50+ 60+ hölgyet kényeztetni hosszútávon. 180/82 sármos pasi vagyok!
Eger és környékén ismerkednék - nem most és nem azonnal - 40 feletti nagyon férfias aktív bi férfivel vagy bi férfi tagú párral, kezdő férfi is írhat. Hátha van olyan aki elolvassa és magára ismer...
+60+70-as hölgyet keresek,..Bp.-és környékén,....diszkréten ,hosszú távra,....alkat nem számít.Szeretek kényeztetni,..és hosszan szeretkezni!!!,...írj privátban!!
Sziasztok! Pár keresek Komárom-Esztergom megyében, vagy simán hölgyet! Gabalyodásra.
Én ESZTERGOMBAN lakom, utazni tudok, van kocsim. Akár a mai nap is.
23 éves, fiatalos, jóképű Jelentkezzetek privátban. Jó érett korosztály előny
Én ESZTERGOMBAN lakom, utazni tudok, van kocsim. Akár a mai nap is.

23 éves, fiatalos, jóképű Jelentkezzetek privátban. Jó érett korosztály előny
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, akár a nejem passzív részvételével is( a nejem csak nézné), de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Sziasztok érett hölgyek! 60 feletti fiatalos jó megjelenésű úriember vagyok! keresek szex ,szex játékot kedvelő unatkozó,elhagyott,elhanyagolt,vagy pihenni vágyó 40 feletti hölgyet Siófokon! ha csak az órálisat kedveled gyere,gyertek.
Vidéki hölgyek jelentkezését várom,esetleg párod is szeretne veled tartani hozd el!
Vidéki hölgyek jelentkezését várom,esetleg párod is szeretne veled tartani hozd el!
sziasztok. Keresek aktív férfit szüzességem elvételére, a barátom 15-20 éve már bepróbálkozott de nagy makkja volt és nem fért bele Én passziv vagyok sajnos a maradj otthon után szeretném megoldani !!!! mielöbb
Pécsen, Pécs környékén, hétköznap, napközben szabadidővel és esetleg hellyel rendelkező hölgyekhez párokhoz beszállnék.
Maximális diszkréció adott és elvárt.
Maximális diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok! Keresnék jó kövér nőt páromnak aki szereti a szexet ! Kor nem számit csak ő menne szexelni ! Üdv Hilda
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok!Szívesen beszélgetek ismerkedek.Ki tudja akármi lehet belőle.Van egy régi mániám a szex mániám.üdv
Nyíregyházi, 40 körüli nő ismeretségét keresem. Ismerkedés, csevegés, majd kölcsönös szimpátia esetén más szintekre lépés...
32 éves nyíregyházi, értelmiségi férfi vagyok. Minden levelet szívesen fogadok.

Sziasztok! Párt keresünk egymás előtti ,kölcsönös vonzalom esetén párcserérés élvezetre ,női bi előny de nem feltétel.. Privát leveleket várunk.Vagy fényképpel az oralpar808@gmail.com címre ami jelentősen meggyorsítja a dolgokat.