Sziasztok!
40-es fiatalos nem dohányzó férfi vagyok.
Szivesen ismerkednék hölgyel vagy párral Kaposváron és kk.max 70-80 km,helyem sajnos nincs de szivesen utazom!
Üdv!
40-es fiatalos nem dohányzó férfi vagyok.
Szivesen ismerkednék hölgyel vagy párral Kaposváron és kk.max 70-80 km,helyem sajnos nincs de szivesen utazom!
Üdv!
65 körüli hölgyet kényesztetnék ,fejér megyében,
Sziasztok! Holnap estére (06.13) keresek hölgyet vagy párt Pesten. Helyem nincs sajnos de utazni tudok. Közös hely bérlésben is benne lennék! Sziasztok!
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !

Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Sziasztok Bp-i csajszit ,párt keresek Szombat (06.13) etére

sziasztok Monor környékén párral ismerkednék..sok minden szoba jöhet!!!
Komárom, ill. környékéről ismerkednék kedves hölgyel barátság extrákkal... kiruccanás, nudizás, ...
Sziasztok. Hölgyekkel párrokkal ismerkednek hosszútávra. Esztergom környéke.
Péntek estére párt keresünk helyünk van.
Szombat esti huncutkodáshoz, (masszírozás, kényeztetés) keresünk párt, helyünk van. Rövid levélváltás után a hölgy tagok telefonos beszélgetése szükséges.
Sziasztok!
Péntek estére keresünk hetero párt,párcserére négyesre.
Helyünk van de utazunk is.
Péntek estére keresünk hetero párt,párcserére négyesre.
Helyünk van de utazunk is.
Enyhe biszex érdeklődésű 58 éves férfi budapesti társaságot keres. Meztelenkedés, crossdresser- és enyhe BDSM játékok kedvelője vagyok. Hely szükséges.
Sziasztok!
40 es,figyelmes,értelmes férfivel ismerkednék.
40 es,figyelmes,értelmes férfivel ismerkednék.
Sziasztok 60 körüli hölgyet, párt keresek.
Sziasztok ! Kinek volna kedve szopni,spermát nyelni holnap munka előtt reggel Nógrádban ? Rétság Balassagyarmat , Őrhalom , Szécsény vonalon ?
Hölgyeknek szoba van ingyen, nyékládházán lakom a tavak városában, gyönyörű tiszta víz, gyertek kikapcsolódni és élvezzétek itt nálam a napot és a nyarat. Autó van, ha kell hozlak viszlek. Fürdő konyha közös, mindent lehet, sütés főzés az udvaron. Parkolás az udvarban. Elérhetőség az adatlapomon. Várok mindenkit szeretettel.
Sziasztok. Párt keresünk négyes gabalyodáshoz párcserével. Hely kell, utazni tudunk.
Sziasztok 60 as ffi t. nőt. Keresünk perverz kérdéshez. Nem 45 éves ffiakat. Hanem 60 körülieket. Kukkolásra. Baszni. Szopni. Eger környékén. Csütörtökre. 12 után.
Sziasztok !!
Imre vagyok! Szívesen ismerkednék 40+ hölgyekkel ! Esetleg párokhoz csatlakoznék !!!
Köszönöm
Imre vagyok! Szívesen ismerkednék 40+ hölgyekkel ! Esetleg párokhoz csatlakoznék !!!
Köszönöm