Párok, független hölgyek társaságát keresem..

Sziasztok lányok!
Női beszállót keresünk, elsősorban a hölgy örömére.
Visszafogotak vagyunk, hetete 1x szexelünk hétfőtől-vasárnapig
Légy bátor és csatlakozz hozzánk, garantáltan nem bánod meg
CSAK LÁNYOK!!!!
Női beszállót keresünk, elsősorban a hölgy örömére.
Visszafogotak vagyunk, hetete 1x szexelünk hétfőtől-vasárnapig

Légy bátor és csatlakozz hozzánk, garantáltan nem bánod meg

CSAK LÁNYOK!!!!
Sziasztok. Szegeden hellyel rendelkező pár házibarátja lennék
Sziasztok!
40-es fiatalos nem dohányzó férfi vagyok.
Szivesen ismerkednék hölgyel vagy párral Kaposváron és kk.max 70-80 km,helyem sajnos nincs de szivesen utazom!
Üdv!
40-es fiatalos nem dohányzó férfi vagyok.
Szivesen ismerkednék hölgyel vagy párral Kaposváron és kk.max 70-80 km,helyem sajnos nincs de szivesen utazom!
Üdv!
Holnap délelőtt nyíregyen a korzó környékén hölgy titkos talira?
Idősebb pasit keresek, aki a számba spriccelne
Nemdohányzó, sportos, 44 éves hetero férfi vagyok a XIII. kerületből. Alkalmira, de leginkább hosszú távra nyitott független, v nem független hölgy irányába.
Holnap délelöttre keresek lányt vagy olyan párt aki bevezett a bi örömeibe.Székesfehérvár + 20 km 40 es pasi vagyok
Kedves idegen leszbikus vagy biszexuális hölgy!
Hihetetlen libidóval megáldott telt hölgytagú és egy nem kis tapasztalattal rendelkező férfitagú pár vagyunk.
Ha szeretsz élvezni számolatlanul és szereted magadban érezni egy női és egy férfinyelvet felváltva, Gabriella egri, igényes lakásában, nyugodt körülmények között találkozhatunk, és meglátod, ennyi reszketős, hangos orgazmusban és puncinedvben még nem volt részed.
A férfi közreműködése ahogy adja magát a helyzet.......akár csak szemlélőként is...
Ha érdekel, kérlek, írj ide:
blacksunrise32@gmail.com
Hihetetlen libidóval megáldott telt hölgytagú és egy nem kis tapasztalattal rendelkező férfitagú pár vagyunk.
Ha szeretsz élvezni számolatlanul és szereted magadban érezni egy női és egy férfinyelvet felváltva, Gabriella egri, igényes lakásában, nyugodt körülmények között találkozhatunk, és meglátod, ennyi reszketős, hangos orgazmusban és puncinedvben még nem volt részed.
A férfi közreműködése ahogy adja magát a helyzet.......akár csak szemlélőként is...
Ha érdekel, kérlek, írj ide:
blacksunrise32@gmail.com
Sziasztok lányokkal pártokkal ismerkednnék Miskolc Barcika Ózd környékén
Sziasztok!
Július 8 án Budapest és környékén hölgyet vagy párt keresek, helyem sajnos nincs de ez csak megbeszélés kérdése!
kissstibo@gmail.com ide is írhattok!
Július 8 án Budapest és környékén hölgyet vagy párt keresek, helyem sajnos nincs de ez csak megbeszélés kérdése!
kissstibo@gmail.com ide is írhattok!

sziasztok! Baja szeged soltvadkert korzetbe keresnenk olyan pasit aki szereti az idosebb holgyeket s aki 7végén is raerne s tudna utazni vagy lenne sajat helye!!
Hölgy útitársat keresek augusztus 1-8 között Horvátország naturista kempingbe ( Solaris, mobilház, légkondicionált) Utazás, szállás, egyéb programok rendezem az étkezéseket közösen intézzük.
Nyílván nem a huszonéves korosztály az amely leginkább keresne ezűgyben (bár hízelgő lenne rám nézve)de nem szeretném ha azt gondolnák hogy apa-lánya nyaralók vagyunk, szóval korban hozzám ilőő hölgyet keresek!
Alkat és egyéb paraméterek nem mérvadók de... egyéb részletek privátban szívesen megosztom!
akár itt akár e-mail címet megadva....
Más partnerkereső oldalon is hírdetem...
Nyílván nem a huszonéves korosztály az amely leginkább keresne ezűgyben (bár hízelgő lenne rám nézve)de nem szeretném ha azt gondolnák hogy apa-lánya nyaralók vagyunk, szóval korban hozzám ilőő hölgyet keresek!
Alkat és egyéb paraméterek nem mérvadók de... egyéb részletek privátban szívesen megosztom!
akár itt akár e-mail címet megadva....
Más partnerkereső oldalon is hírdetem...
Sziasztok.
Veszprém-Zirc környékén keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatot + míg nincsen barátnőm a bakancslistámról szeretnék pár dolgot teljesíteni.
Veszprém-Zirc környékén keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatot + míg nincsen barátnőm a bakancslistámról szeretnék pár dolgot teljesíteni.
Szegedi hellyel rendelkező pár házibarátja lennék
Sziasztok,hölgy vagy pár diszkrét partnere lennék tartós kapcsolatban.Bajai helyes negyvenes pasi vagyok.
Sziasztok! vékony, sportos idősebb hölgyekkel ismerkednék
Hölgyet keresek ötven körüli korosztályból Bp.-it
Én rendezett körülmények közötti független Férfi vagyok.
69elefant@c2.hu
Én rendezett körülmények közötti független Férfi vagyok.
69elefant@c2.hu
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !