Hatvanas férfi vagyok tartós merevedéssel. Ha érdekli valamely párt, szívesen ismerkedem. Ha féltékenyek vagytok egymásra, akkor csak önkielégítek, amint nézlek benneteket.
Állítólag a 40 feletti nők a legjobbak a szexben.
Ezt szeretném letesztelni, ehhez keresek női segítséget.
Ezt szeretném letesztelni, ehhez keresek női segítséget.
Hölgyem köszöntelek!
Találkozgatnék veled, finom szeretkezésekre.
Beszélgessünk és találkozzunk, helyem van.
Írsz küldesz képeket ?
Tartós tartalmas kapcsolatra gondolok odafigyelve egymásra. - Bármi is lehetséges szimpátia alapján...
Köszönöm, hogy elolvastad és remélem összehozzuk.
üdv. levelezve6@gmail.com
Találkozgatnék veled, finom szeretkezésekre.
Beszélgessünk és találkozzunk, helyem van.
Írsz küldesz képeket ?
Tartós tartalmas kapcsolatra gondolok odafigyelve egymásra. - Bármi is lehetséges szimpátia alapján...
Köszönöm, hogy elolvastad és remélem összehozzuk.
üdv. levelezve6@gmail.com
Sziasztok. Adott egy tetthely - bulihely - diszkrét - zárt helység Bp - Eger - Miskolc- Szolnok metszéspontjában, és 3 pár. Szeretnénk bővíteni . Swinger jellegű bulik, de szűk körben, privát helyen, ahol a szexen kívül minden más szórakozásra is lehetőség van.
Csak hetero, női bi elfogadott. Értelmes, igényes, intelligens, magyar párokat, hölgyeket keresünk.
Csak hetero, női bi elfogadott. Értelmes, igényes, intelligens, magyar párokat, hölgyeket keresünk.
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok Monor környékén párt keresnék....
50+ os biszex uni pasi keres korban hozzá illő hölgyeket ( nagy lógó mell, nagy szemérem ajak, dugható popsi előny) . Biszex párokhoz is csatlakoznék szívesen kényeztetem mindkét nemet.
Bi pár Szegeden?
Párok, független hölgyek(komoly kapcsolat is lehetséges) társaságát keresem

Sziasztok! 30 éves férfias srác ismerkedne lányokkal és párokkal Budapestenl. PHa érdekel írj privátban
Sziasztok. Csepelsziget és környékén szeretnék ismerkedni párral! Édes hármasra. Nem egy alkalmas kalandra gondolok. Diszkrét kis hétvégiházba fogadni is tudok, de az utazás sem jelent gondot!
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !

Nem adjuk fel, hogy agyban és ágyban is megfelelő párra leljünk. Érzéki, gyengéd férfi és női taggal rendelkező, bi párt keresünk. Sehová nem sietünk, nem gond ha még nincs ilyen tapasztalatotok, az sem gond, ha sok tapasztalatotok van, csak tudjunk beszélgetni IS! Nem szeretnénk hetekig levelezni, képeket cserélni, hanem egy kölcsönös ruhás arcképes képcsere után telefonon beszélni meg a következő (első) randit.
Párokat keresünk, szóló srácokra nincs szükségünk.
Párokat keresünk, szóló srácokra nincs szükségünk.
Nyíregyházán duci hölgy?
Nyíregyházán domináns párokat keresek.Kicsi aranyos fiúka vagyok.

Sziasztok Vasárnap estére keresnék hölgyet. 30 éves vagyok és Budapesti. E-mailben is elértek: mazola@citromail.hu

Nőt keresek az ötvenes korosztályból
ápolt független férfiként Bp.-ről vagy környékéről
69elefant@c2.hu
ápolt független férfiként Bp.-ről vagy környékéről
69elefant@c2.hu
Sziasztok,Bajai fiatalos negyvenes,helyes pasiként hölgy vagy pár diszkrét partnere lennék tartós kapcsolatban.Valaki?..
Sziasztok Vasárnap estére keresnék hölgyet. 30 éves vagyok és Budapesti. E-mailben is elértek: mazola@citromail.hu