Budapesten keresek olyan hölgye párt akit nem zavar a nagy méretem .
Heves megye, Eger és környéke, értelmes, diszkrét aktív bi havert keresek, akár kezdőt is. Kérlek olvasd el az adatlapom, aztán írj, köszönöm!
masszírozni tudó férfit keresünk
Sziasztok!
Szeretőmet keresem, egy ápolt, diszkrét szeximádó hölgy személyében.
Ápolt, izmos, 30as, életvidám mindig kanos férfi vagyok smile
Írj bátran
Email: kicsikrisz772@freemail.hu
Szeretőmet keresem, egy ápolt, diszkrét szeximádó hölgy személyében.
Ápolt, izmos, 30as, életvidám mindig kanos férfi vagyok smile
Írj bátran
Email: kicsikrisz772@freemail.hu
Budapesten 13 kerületben éjjel az irodában unatkozok hölgyet vagy párt keresek ha izgat a liftben vagy íróasztalon hogy egy 22 farok kényeztet Írj ma éjjel a kalandok éjszakája van.
Üdvözlet mindenkinek !
Szívesen ismerkednék hölggyel , párral !
Ahol az erotika fontos dolog !
Kellemes fények , kellemes borok , pezsgők !
Finom érintések !
Nem mindenkivel és nem mindenáron !
Ha lehet , elérhetőséget kérnék a 3 nap miatt !
Szívesen ismerkednék hölggyel , párral !
Ahol az erotika fontos dolog !
Kellemes fények , kellemes borok , pezsgők !
Finom érintések !

Nem mindenkivel és nem mindenáron !
Ha lehet , elérhetőséget kérnék a 3 nap miatt !

Kedves Hölgyeim, vasárnap estig Siófok és Veszprém környékén érzéki kényeztető masszázst ajánlok. Gyakorlott masszőr vagyok, privátban keressetek.
Szegedi vagy környéki pár házibarátja lennék szentesiendre1@gmail.com
Jacuzzis bulira várjuk elsősorban pár jelentkezését! Nem egy alkalomban gondolkodunk. Adatlapot olvassátok légyszi...Jelentkezni privátban lehet
Sziasztok ma este Győrben vagy környéke??
maszírozni tudó férfit keresünk hölgy örömére
Sziasztok!
Keresek olyan Budapesti párokat ,akiket kifejezetten izgat egy néző szex közben.
Vagy ha bátrabbak vagytok szeressétek a hármast ebben a felállásban HETERO alapon!
Férfias, hosszú hajú,borostás pasi vagyok és sportos a testalkatom. 183/83/ 18-19cm-))
Van párom és nem azért keresek ilyen kapcsolatot mert másképpen nem jutok nőhöz.
lorenzo6905@freemail.hu
Keresek olyan Budapesti párokat ,akiket kifejezetten izgat egy néző szex közben.
Vagy ha bátrabbak vagytok szeressétek a hármast ebben a felállásban HETERO alapon!
Férfias, hosszú hajú,borostás pasi vagyok és sportos a testalkatom. 183/83/ 18-19cm-))
Van párom és nem azért keresek ilyen kapcsolatot mert másképpen nem jutok nőhöz.
lorenzo6905@freemail.hu
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !

Sziasztok !
Holnap estére megbízható és találkozni is akaró párt házaspárt keresek Szekszárdon és környékén. Írj privát üzit !
Holnap estére megbízható és találkozni is akaró párt házaspárt keresek Szekszárdon és környékén. Írj privát üzit !
Sziasztok,csinos hölgy,kellemes pár diszkrét partnere lennék hosszabb távon,rendszeres randikon.Bajai független,helyes negyvenes pasi vagyok.
Csongrád megyéből keresek nőt, vagy párt! Van helyem! Ha szeretsz orál után tele szájjal csókolózni, akkor ezt extrém helyeken is átélheted!
Sziasztok! Hétvégénk kellemes eltöltésére keresünk párt!! 4 es gabalyodást,párcserével,lányos játékokkal fűszerezve!(CSAK PÁRT!!PASIT NEM!!) Fogadni nem,de utazni tudunk,(Miskolc max 100km)akár apartman, szállás is ok! Továbbiak az adatlapunkon. Privát üzeneteket várunk! További szép napot mindenkinek! N&K
Szopni szeretnék, kor nem számít.
Sziastok autos sexre keresek ma éjjel 12 töl hölgyet ,párt 13 ker csendes parkolóban Nagyméretű srác
Nyiregyháza-környéke keresek 4O.felett értelmes ápolt bi havert,lehetsz nős is.