Sziasztok. Fejér megye azon belül dunaújváros. Van egy felesleges szobám kiadó. Részletekért keres bátran
Sziasztok! Ma estére keresek hölgyet vagy párt bpn egy kis kalandra de tartós is lehetne ha úgy alakulunk! Sziasztok!
Heves megye, Eger és környéke, értelmes, diszkrét aktív bi havert keresek, akár kezdőt is. Kérlek olvasd el az adatlapom, aztán írj, köszönöm!
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !

Sziasztok!!!
Meglévő hármasunkhoz 2 férfi 1 nő mellé keresünk 1 nőt vagy egy kultúrált párt esetleg.
Mi dohányzunk ezt vegyétek figyelembe.
A találkozókat 2 hetente szeretnénk vagy havonta egyszer egyeztetés után amikor mindenkinek jó.
Magasság max 180 cm kiló max 80 kg farok méret max 16 cm ennél nagyobb nem!!!
Kor: 40-60 ig ettől nincs eltérés,de azért teszünk kivételt ha megvan a szimpátia.
További sok sikert mindenkinek!!!
Hellyel rendelkező pasi is szóban jöhet a feltételeknek megfelelően esetleg!!!!
Tudjál fogadni 2 párt !!!
Meglévő hármasunkhoz 2 férfi 1 nő mellé keresünk 1 nőt vagy egy kultúrált párt esetleg.
Mi dohányzunk ezt vegyétek figyelembe.
A találkozókat 2 hetente szeretnénk vagy havonta egyszer egyeztetés után amikor mindenkinek jó.
Magasság max 180 cm kiló max 80 kg farok méret max 16 cm ennél nagyobb nem!!!
Kor: 40-60 ig ettől nincs eltérés,de azért teszünk kivételt ha megvan a szimpátia.
További sok sikert mindenkinek!!!
Hellyel rendelkező pasi is szóban jöhet a feltételeknek megfelelően esetleg!!!!
Tudjál fogadni 2 párt !!!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !

Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !

Párokkal, hölgyekkel ismerkednék, elsősorban Somogy és Baranya megyéből...

párt meglátogatnánk, párnacsatára
Hölgyet vagy pár hölgy tagját masszíroznám.
34/40 Pár ma estére keresünk masszőr pasit max 44 éves körig Hatvan és max 50km körzet viberen folytatjuk.
Hölgyekkel ismerkednék !
Sziasztok! Holnap (szombat) estére keresek hölgyet vagy párt bpn egy kis kalandra de tartós is lehetne ha úgy alakulunk! Sziasztok!
Sziasztok. Nagykanizsán vagy környékén keresek anyagiaktól mentesen szolgálható hölgyet.
Amennyiben a szimpátia kölcsönös, egy gyengéd, szenvedélyes masszázst is adnék,
ki hogy igényli, extrákkal vagy anélkül.
De ha szeretnéd, akár puncit borotválnék fazonra vagy teljesen csupaszra. Egyéb kívánságodat is szívesen teljesítem. A diszkréció természetesen adott!
Amennyiben a szimpátia kölcsönös, egy gyengéd, szenvedélyes masszázst is adnék,
ki hogy igényli, extrákkal vagy anélkül.
De ha szeretnéd, akár puncit borotválnék fazonra vagy teljesen csupaszra. Egyéb kívánságodat is szívesen teljesítem. A diszkréció természetesen adott!
Párokkal, hölgyekkel ismerkednék, elsősorban Somogy és Baranya megyéből..

Tolna Somogy megyében ismerkednék!
40/185/88 apolt pasi vagyok!
40/185/88 apolt pasi vagyok!
Hölgyem!
Lehetek a szeretőd, partnered?
- Én ápolt férfi vagyok nem dohányzom,
egzisztenciálisan rendes körülmények között élek, bármi is lehetséges, - helyem van.
Tartós szeretkezős kapcsolat, rendszeres találkozásokra vágyom, és nem csak az ágyon....de nem mindenáron. 69elefant@c2.hu
Kérlek fotóval írj
Lehetek a szeretőd, partnered?
- Én ápolt férfi vagyok nem dohányzom,
egzisztenciálisan rendes körülmények között élek, bármi is lehetséges, - helyem van.
Tartós szeretkezős kapcsolat, rendszeres találkozásokra vágyom, és nem csak az ágyon....de nem mindenáron. 69elefant@c2.hu
Kérlek fotóval írj
Hölgyet keresek Csorna körnsékény autos kalandra! Ha van kedved irj! Nem fogod meg bánni! Szeretek
Sziasztok! Ma este Tompán hölgyet keresek aki benne lenne egy kis kalandban? Sziasztok!
50-s mackós Bp.i bi pasi vagyok...
ismerkednék hölggyel aki kedveli az ilyen pasikat)
ismerkednék hölggyel aki kedveli az ilyen pasikat)
sziasztok!)
én tudok...))) (Ez egy válasz zsozso001 üzenetére (2020. 10. 27. kedd 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
én tudok...))) (Ez egy válasz zsozso001 üzenetére (2020. 10. 27. kedd 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)