Sziasztok!
49éves,független nem dohányzó férfiként keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatot egy hölgy vagy pár személyében!
Helyem nincs de szivesen utazom Kaposvár és annak 80km-es körzetében! Diszkréció,ápoltság alap!
49éves,független nem dohányzó férfiként keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatot egy hölgy vagy pár személyében!
Helyem nincs de szivesen utazom Kaposvár és annak 80km-es körzetében! Diszkréció,ápoltság alap!
Idősebb hölgyet keresek akit viszonzás nélkül kinyalhatnék.
11 kerben szopnék napkozben. Hely van.
Hatvan környékéről keresünk ápolt, kisebb/átlagos mérettel rendelkező uni bi ferfit vagy bi hölgyet

Sziasztok. Hölgyet esetleg párt keresek a jövő héten napközbeni találkozóra. Idősebb és teltek megkeresését is várom.
Ki szopna le holnap reggel Visegrád környékén?
Sziasztok!
Sziasztok.Bi férfi tagú párral ismerkednék.
"Ne fürggyél le!" ,amit keresel.

Ökölszexkedvelő hölgy van?
Budapesti pervi anyukát, vagy párt keresek
Értelmes, lehetőség szerint hellyel rendelkező soproni vagy környéki párral ismerkednék, alapvetően hetero, de sok mindenre nyitott középkorú, független férfiként. A jelen helyzetben "csak kukkolás" is ok.
Passzív Bi mazo pasiként keresem játszótársam/társaimat fájdalmasabb, élvezetesebb, mindenféle jóra.
Jászberény és környékén 50 körüli hölgyet keresek.

Sziasztok! Bi lányt keresünk harmadiknak kellemes játékokra ,barátságra.
Sziasztok,Bajai helyes negyvenes pasiként hölggyel vagy párral randiznék.
Ápolt egészséges értelmes bi passzív srác vagyok, hasonló aktívat keresek, Egerből és a környékről, hely ok. Nem vagyok túl tapasztalt ezen a téren kezdők is érdekelnek. 35+.
Ajkán vagy környékén keresek idősebb nőt (60+) minden jóra! Hely van

Sziasztok
Nagykanizsán helyet, randihelyet, búvóhelyet tudok biztosítani hétköznap 8-14 óra között korrekt áron hölgyeknek, uraknak, pároknak, azaz 2 szobás, franciaágyas, frissen felújított lakás kiadó 1-3 órára. Ha szeretnétek, akár fényképeket is készítek az együttlétről, de szimpátia alapján akár más is szóba jöhet. Normális, jóképű, sportos, egészséges magyar férfi vagyok. Diszkréció adott és elvárt.
Nagykanizsán helyet, randihelyet, búvóhelyet tudok biztosítani hétköznap 8-14 óra között korrekt áron hölgyeknek, uraknak, pároknak, azaz 2 szobás, franciaágyas, frissen felújított lakás kiadó 1-3 órára. Ha szeretnétek, akár fényképeket is készítek az együttlétről, de szimpátia alapján akár más is szóba jöhet. Normális, jóképű, sportos, egészséges magyar férfi vagyok. Diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok. Ma 18óra körül miskolcon vagy környékén keresnék partnert függetlenség nem feltétel diszkréció higiénia adott elvárt. Nem vagyok önző jó szeretőknek tartanak.