Sziasztok szívesen ismerkednék heves megyében nőkkel párokkal és Nógrád megyében Salgótarjánban és Bátonyterenye körül 100 heteroszexuális vagyok
Sziasztok. Hölgyet keresünk aki szívesen csatlakozna párosunkhoz akár hetero, akár bi alapon. Privát leveleket várunk.
Sziasztok!
A héten szabad vagyok. Dekoratív, intelligens hölgyet keresek közös programokra, együttlétekre. Lehetőség van akár itt alvásra is pécsi, belvárosi, igényes lakásomban. Privát üzenetben tudunk ismerkedni.
A héten szabad vagyok. Dekoratív, intelligens hölgyet keresek közös programokra, együttlétekre. Lehetőség van akár itt alvásra is pécsi, belvárosi, igényes lakásomban. Privát üzenetben tudunk ismerkedni.
Sziasztok ma estère keresek Bp.i pàrt,csajszit elhanyagolt anyukàt,nőt
50 feletti hölgyet keresek lehetőleg lógós cicivel.A nagy mellbimbó vagy az átlagosnál nagyobb szemérem ajkak csak hab lenne a tortán
Szívesen látnék olyan hetero idősebb urat aki megnézné gyönyörű izgató barátnőm amatőr szexfilmjét,és benne volna egy közös hokiban,helyem van pestmegyében de csak esténként érek rá,ha van helyed napközben is megoldható a tali.Fiatal ápolt igényes srác vagyok Pestmegyéből.Írj elérhetőséget!
Nyíregyházán kedves idősebb párokat keresek.Ápolt aranyos fiú vagyok.

Sziasztok
Mi egy 35-34 éves pár vagyunk, mind a 2 tetováltak (fiú szinte minden hol), és most van szakál is!Párokat keresünk minden jóra, helyünk van Várpalotán utazni nem nagyon tudunk sajnos!Akár hétköznap is jó nekünk!
Mi egy 35-34 éves pár vagyunk, mind a 2 tetováltak (fiú szinte minden hol), és most van szakál is!Párokat keresünk minden jóra, helyünk van Várpalotán utazni nem nagyon tudunk sajnos!Akár hétköznap is jó nekünk!
Sziasztok. Hölgyet keresünk aki szívesen csatlakozna párosunkhoz akár hetero, akár bi alapon. Privát leveleket várunk.
Nagymellű érett hölgy örömére csatlakoznél. Utazás megoldható 25F. Leginkább Budapest - Pilisvörösvár környék.
Sziasztok! Párt keresek, Esztergom- Budapest vonalon. Nagy cicik előnyben. Utazni tudok. Érettebb pár is érdekel. 27F
Kérlek privatban jelezz.
Kérlek privatban jelezz.
Sziasztok,párral ismerkednék kellemes időtöltéshez hosszabb távra a hölgy örömére.Bajai független,helyes pasi vagyok.
Kedves hölgyel ismerkednék.
Sziasztok.Győri elhanyagolt nőt anyukát keresek vagy párhoz is csatlakoznék a hölgy örömére,masszázsban is jó vagyok.
Sziasztok!
Figyelmes,értelmes férfivel ismerkednék.
Figyelmes,értelmes férfivel ismerkednék.
Sziasztok ! Ma délelött eseteg délutánra megbízható kedves nyitott párral házaspárral hölggyel találkoznék Szekszárdon és környékén kellemes kényeztetésre. Fogdni is tudlak de utazni is a környéken. Ha szívesen vennétek társaságomat és találkoznátok is keressetek privát üzenetben !
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Kedves Hölgyeim, szombaton egésznap vállalok kényeztető masszázst a Balatonnál. Keressetek privátban.
Sziasztok! Szivesen ismerkednénk pasikkal-lányokkal-párokkal-hölgyekkel ! Fogadni tudunk!