Sziasztok! Ma este Bogácson bulizunk. Esetleg lesz ott más pár is? De akár utazni is tudunk,másfelé is,ha egy szimpi pár ,uncsizna! Szívesen ismerkedünk
Nagy mérettel rendelkező, AKTÍV srácot, pasit keresek, most a hét végén valamelyik nap. Sajnos helyem nincsen, de mobil vagyok, kocsival. Várom a jelentkezést!Írj üzenetet....Érd-Bp.
Sziasztok.Győr vagy környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.
Sziasztok, Igalon szopna passzív meleg srác jó farkú pasit, akár a strandon is
Kedves pár! Ha a pár férfi tagja nem akarja, hogy megdugja egy hatvanas férfi a feleségét, de felizgatja, ha a nejét simogatom, mellbimbóját szopom, esetleg újjal is kielégítem, és a férj erre akár maszturbálni akar, én szívesen rendelkezésre állok.
Üdv.
Budapesti Nővel ismerkednék,esetleg párral!
Akár ma estere,helyem van!
Budapesti Nővel ismerkednék,esetleg párral!
Akár ma estere,helyem van!
A mai estére vagy péntek estére keres Bp-i pár,40+ férfit.
Sziasztok.Győr vagy környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.
Normalis intelligens Párként keressük a mindenre nyitott, adni / kapni szerető Biszex hölgyek jelentkezését akik szeretik a lányos játékokat,mindenki örömére és élvezetére természetesen.
Balatonfüred és környéken.
A párom csak akkor szál be ha engedik!
Balatonfüred és környéken.
A párom csak akkor szál be ha engedik!
Sziasztok ! Szekszárdon és környékén párral házaspárral ismerkednék találkoznék ma este akár éjjel is kellemes szexre. Ápolt potens mindenre nyitott férfi vagyok. Ha taliznátok privát megbeszéljük !
Sziasztok! Pár vagy úr? Ismerkednék akár hosszabb kapcsolatra is.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt játékokhoz !

Megbízható srácot keresek 30 évesig. Kezdő is lehet. Békéscsaba és környéke
+50+60+70-es,hölgyet párt keresek,szexjátékokra!!,...,keress privátban!
Sziasztok.
Pest megye Déli részéről, szívesen ismerkednék, maximális diszkréció mellett párral, vagy hölggyel.
A többit úgy is szerintem privát beszélgetés során érdemes megbeszélni, ha volna ilyen ismerkedésre vágyú pár, vagy hölgy.
Mindenkinek, sikerekben gazdag ismerkedést, és egyben élményekben gazdag találkákat kívánok.
Pest megye Déli részéről, szívesen ismerkednék, maximális diszkréció mellett párral, vagy hölggyel.
A többit úgy is szerintem privát beszélgetés során érdemes megbeszélni, ha volna ilyen ismerkedésre vágyú pár, vagy hölgy.
Mindenkinek, sikerekben gazdag ismerkedést, és egyben élményekben gazdag találkákat kívánok.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt játékokhoz !
Felnőtt játékokhoz !

Sziasztok! Hozzám illő hölgyet keresek,aki szereti ha alaposan ki nyalják a punciját,adok,kapok felállás,ápolt nem független pasi vagyok,nincs helyem.
Ismerkednék , barátkoznék és keresem a lehetőséget szex kapcsolatra vagy csak úgy együtt ,, lógni " , rengeteg szabadidőm van .
Elsősorba hölgyet keresnék , másodsorba korosabb párt , harmadsorba meg akinek van kedve hozzám
Elsősorba hölgyet keresnék , másodsorba korosabb párt , harmadsorba meg akinek van kedve hozzám