Sziasztok.Győr vagy környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.
Lányos játékokra keresünk lányt párt kor alkat nem számít ffiak csak nézők
Sziasztok.Győr vagy környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.
Sziasztok. Sopron és környékén keresek otthon elhanyagolt hölgyet, vagy párt diszkrét kapcsolatra.
50+60+70-es ,természetes szőrzettel rendelkező hölgyet,vagy párt keresek,hosszú távú szexkapcsolatra!!
keress privátban!!
keress privátban!!
Szívesen ismerkedünk

Nyíregyházán kedves idősebb párt keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.

Sziasztok szívesen ismerkednék eger és Gyöngyös között nőkkel párokkal 100 heteroszexuális vagyok
47 éves, budapesti férfi vagyok. Hölgyet keresek diszkrét kapcsolatra, egymás magánéletének megzavarása nélkül. Párokhoz is szivesen csatlakoznék,a hölgytag örömére.Csinosan teltség kimondottan előnyős..Budapest,és környéke.
Sziasztok,csinos hölggyel ismerkednék rendszeres randikhoz,párhoz is beszállnék a hölgy kényeztetéséhez.Bajai független,helyes pasi vagyok.
Sziasztok.Normális és igényes Párral ismerkednék!Hosszú távra lennék házibarátja.Utazni tudok!!
Szeressétek az irányítható pasit!!!
Szeressétek az irányítható pasit!!!
Sziasztok ! Ma délután Szekszárdon és környékén diszkrét megbízható párhoz házaspárhoz csatlakoznék kellemes testi örömökre minden jóra. Ha taliznátok és szeretnétek egy ápolt vastag intimmel rendelkező potens férfi társaságát keress privát üzenetben !
Sziasztok! Hölgyek részére ajánlok kényeztető masszázst Siófok, Veszprém vonalon a mai nap. Leveleket privátban küldjétek. Szép napot!
50+60+70-es ,természetes szőrzettel rendelkező hölgyet,vagy párt keresek,hosszú távú szexkapcsolatra!!
keress privátban!!
keress privátban!!
Ma este Kom-Esztergom vagy Fejér megye pár ? Esetleg a Turulnáll vmi huncut program?
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !