Holnap este, szívesen találkoznák, hármasra vágyó párral! Pest,megyébe. Ha nem sikerül lebeszélni párral, akkor a reptérre fogok kinézni! A találkozót akár oda is leegyeztethetjük.
Sziasztok.Győr vagy környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.
50+60+70-es ,természetes szőrzettel rendelkező hölgyet,vagy párt keresek,hosszú távú szexkapcsolatra!!
keress privátban!!
keress privátban!!
Szia , sziasztok !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Párokkal, hölgyekkel ismerkednék, elsősorban Somogy, Baranya, Tolna megyéből. Hölgy esetén komoly kapcsolat sem kizárt, ha...

Sziasztok.Normális és igényes Párral ismerkednék!Hosszú távra lennék házibarátja.Utazni tudok!!
Sziasztok.Győr vagy környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.
Sziasztok.Tamás vagyok,44 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.Ismerkednék hölggyel vagy szimpi párral....titkos kapcsi,szex,kukkolás,ami alakul....irjatok
Sziasztok!
Budapest és környékén keresnék elhanyagolt Hölgyet,aki szereti az érzéki szeretkezést és a hosszan tartó punci nyalást.Ápoltság diszkréció adott és elvárt.
Budapest és környékén keresnék elhanyagolt Hölgyet,aki szereti az érzéki szeretkezést és a hosszan tartó punci nyalást.Ápoltság diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok szívesen ismerketnék eger és Gyöngyös között nőkkel párokkal 100 heteroszexuális vagyok
Sziasztok. Ma estére keresünk 20-35 fiút hármashoz,veszprém megye.
Megbízható srácot keresek 30 évesig. Kezdő is lehet. Békéscsaba és környéke
Fiatal pasit keresek aki igazán ki tudna elégíteni
Férjem van titokban.dombovari vagyok alsó kor 18 .én 55 vagyok nők is
Férjem van titokban.dombovari vagyok alsó kor 18 .én 55 vagyok nők is
Párokkal, hölgyekkel ismerkednék, elsősorban Somogy, Baranya, Tolna megyéből. Hölgy esetén komoly kapcsolat sem kizárt, ha...

Szegedi hölgy partnerem keresem rendszeres szexkapcsolatra, molett alkat elönyt jelent. Privát üzenetbe várom jelentkezésedet. Diszkréció adott és elvárt.
Független Hölggyel barátkoznék!
50+60+70-es ,természetes szőrzettel rendelkező hölgyet,vagy párt keresek,hosszú távú szexkapcsolatra!!
keress privátban!!
keress privátban!!