Sziasztok.Győr vagy környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.
Sziasztok! Párral ismerkednék, 27 éves fiatal srác vagyok, és kedvelem sz érettebb korosztályt. Hölgy kényeztetésére keresek, telt, nagy cici előnyben. Szombatonként Budapesten vagyok, szívesen találkoznék, de Esztergom -Tatabánya vonal is még jó lehet. Róéam: 183 magas 90 kg vagyok. Bővebben privátban beszéljünk inkább.
Emailem: letenyegergo@gmail.hu..
Emailem: letenyegergo@gmail.hu..
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok!Extrém perverz dolgokra keresünk fiukat -lányokat-párokat !
Sziasztok! A hétvégére keresünk párt vagy fefit50+ helyünk van!
Sziasztok.Győr vagy környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.
40 ev feletti, izmos vagy pocakos apuka tipust keresek, aki este 20:00 utan raer.
pesten van helyem.
pesten van helyem.
Sziasztok. Sopron és környékén keresek hölgyet vagy párt ahol a hölgy nyalás centrikus . Imádja ha élvezésig nyalják. Írjatok bátran korhatár nélkül.
Jóreggelt
Unatkozó vagy esetleg elhanyagolt feleséget vagy anyukát
élveztetnék az erotika világába. Akár olykor lakásomon is.
Utazni is tudok, nem gond.
Diskrécióm alap.
Üdvözlettel: Albert
Unatkozó vagy esetleg elhanyagolt feleséget vagy anyukát
élveztetnék az erotika világába. Akár olykor lakásomon is.
Utazni is tudok, nem gond.
Diskrécióm alap.
Üdvözlettel: Albert
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok Tatabányai 44 éves férfiként ismerkednék párral vagy hölgyel minden élvezetesre és jó dologra.
Párokkal, hölgyekkel ismerkednék, elsősorban Somogy, Baranya, Tolna megyéből. Hölgy esetén komoly kapcsolat sem kizárt, ha..

Ápolt VASTAG intím méretű férfi keres,egy kedves ápolt,igényes hölgyet,vagy párt. Normális,kedves,jóképű férfi vagyok,persze ez relatív kinek mi a zsánere. Nem egy alkalomra keresek,partnert,vagy partnereket,igényesség ápoltság fontos,lehetsz,akár molett hölgy is,a lényeg,hogy meglegyen a kémia,és a közös akarat. Képeim vannak,aki az ilyen típusú férfit kedveli írjon. Én nagyon örülnék!
borotvált puncis +60+70-es hölgyet,párt keresek nyalakodásra,és nagy dugásra!!,...,keress privátban!
Szép napot.
40 felett nem mernek jelentkezni és írni?
Aki nem mer az nem nyer
Csak bátran hölgyeim, itt vagyok, tessenek írni nyugodtan.
40 felett nem mernek jelentkezni és írni?

Aki nem mer az nem nyer

Csak bátran hölgyeim, itt vagyok, tessenek írni nyugodtan.
Én megelégszem egy átlagos, szimpátián alapuló titkos kapcsolattal, nagy elvárások nélkül. Ha te is hasonlót keresel, jó helyen jársz. Első körben lányt, hölgyet keresek, de kedves párok is jelentkezhetnek. Budapest, 13 kerület környéke előny. Szép napot mindenkinek.
Megbízható srácot keresek 30 évesig. Kezdő is lehet. Békéscsaba és környéke
Október 2-án késő délutáni órákba szívesen találkoznék egy szimpatikus párral . Írj bátran , mert olyan régóta várom már hogy jelentkezzél ! Utazni tudok határokon belül.
Hármas szex - férfi beszállóval (HETERO) Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
.
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !