Sziasztok.Győr vagy környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.
Sziasztok! Kis farokkal csatlakoznék!
Hali
Sajnos 40+ sincs.
Nemhogy 60 :-(
Sajnos.
Én is szivesen lennék jo “barátja” egy 60 as hölgynek.
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2021. 10. 12. kedd 04:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos 40+ sincs.
Nemhogy 60 :-(
Sajnos.
Én is szivesen lennék jo “barátja” egy 60 as hölgynek.

Szia , sziasztok !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Utazás nem gond !

Sziasztok.Győr vagy környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.
Debrecenbe keresek hölgyeket, elhanyagolt feleségeket vagy párt a hölgy örömére. Nyitott vagyok mindenre.
Sziasztok!
Párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni, akik számára fontos a diszkréció. Ha szeretnétek/ szeretnéd hogy valaki szex közben kukkolna, majd utána kézzel kielégítenél, akkor szívesen megismernélek... 50/180/90 , független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Címem:tapintat48@gmail.com
Párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni, akik számára fontos a diszkréció. Ha szeretnétek/ szeretnéd hogy valaki szex közben kukkolna, majd utána kézzel kielégítenél, akkor szívesen megismernélek... 50/180/90 , független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Címem:tapintat48@gmail.com

Ki jön ma este Ráckevére? Várom szóló Hölgy vagy pár,párok jelentkezését. Én 49 éves átlagos testalkatú férfi vagyok. Írjatok rám : tikarus@freemail.hu.
Attila.
Attila.
Hello!
Átlagnál kisebb mérettel keresek Budapesten partnert, partnereket.
Átlagnál kisebb mérettel keresek Budapesten partnert, partnereket.
Nálam jóval idősebb hölgyet keresnék.
Szia , sziasztok !
Utazás nem gond !
Utazás nem gond !

+60+70-es hölgyet,párt keresek nyalakodásra,és nagy dugásra!!,...,Bp., és környékéről! ,...keress privátban!
+60+70-es hölgyet,párt keresek nyalakodásra,és nagy dugásra!!,...,Bp., és környékéről! ,...keress privátban!
Jó reggelt
Van itt Budapesti bi pár?vagy hölgy?
Van itt Budapesti bi pár?vagy hölgy?
Jó reggelt,Nógrádmegyében igényes napközben ráérő milfet vagy párt keresnék tartós szexre hetero alapon!
Sziasztok! Minnél idősebb molett hölgyet v párt keresnék ! Üdv ff tagunk
Sziasztok.45 Éves Budapesti ápolt pasi vagyok.Szivesen ismerkednék hölggyel vagy szimpi párral.
Ismerkedés,tali,kukkolás,kam maszti....szex...ami alakul.Lehet 40 éves felett is.
Ha gondoljátok irjatok.Köszi
Ismerkedés,tali,kukkolás,kam maszti....szex...ami alakul.Lehet 40 éves felett is.
Ha gondoljátok irjatok.Köszi
Sziasztok,ápolt csajjal ismerkednék,aki hosszabb távra keres partnert.Bajai független,helyes pasi vagyok.