Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.
60 év fölötti igényes hölgyek jelentkezését várom! Adjuk meg egymásnak az élet legjobb bizsergető érzését. Szexuális vágyak teljesüljenek!
Nyíregyházán idősebb párokat keresek.Ápolt vékony fiú vagyok.

Sziasztok! Ápolt, kedves párt keresnék minden jóra. Kor mellékes, hely nálam akár már ma este is ok a 11. kerületben.

Sziasztok!
Szakképzett gyógymasszőrrel ismerkednék,Baranya,Somogy megye.
Szakképzett gyógymasszőrrel ismerkednék,Baranya,Somogy megye.
pesten ma este 40 feletti ferfi? van helyem
Sziasztok!
Párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni, akik számára fontos a diszkréció. Ha szeretnétek/ szeretnéd hogy valaki szex közben kukkolna, majd utána kézzel kielégítenél, akkor szívesen megismernélek... 50/180/90 , független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Címem:tapintat48@gmail.com
Párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni, akik számára fontos a diszkréció. Ha szeretnétek/ szeretnéd hogy valaki szex közben kukkolna, majd utána kézzel kielégítenél, akkor szívesen megismernélek... 50/180/90 , független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Címem:tapintat48@gmail.com
Makó és környékén keresnék 50-60 as párt vagy hölgyet ! 50 éves pasi vagyok!
Sziasztok
Budapesti 49 éves vékony sportos pasi vagyok.Velem egykorú vagy idősebb hölgyet vagy párt keresek.Enyhe bi belefér de nem feltétel.Borotvált szépfarku pasi vagyok
Budapesti 49 éves vékony sportos pasi vagyok.Velem egykorú vagy idősebb hölgyet vagy párt keresek.Enyhe bi belefér de nem feltétel.Borotvált szépfarku pasi vagyok
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.
Szopnék ma Bp. Helyem van. 39 éves magas férfias vagyok. Csak komolyak
Sziasztok ! Ismerkednék találkoznék megbízható nyitott Szekszárdi vagy környéki párral házaspárral. Választ privátba.
Bp-i pár keres férfit nov 5.-re estére.
60+70-es hölgyet keresek nyalakodásra,és nagy dugásra!!
Olyan +60+70-es hölgyet keresek Bp.-ről aki hosszú távon partnerem lenne,és aki mer találkozni is!
Nőt párt keresünk lányos játékokra kor alkat nem számít
Sziasztok, 40-es pár aki ffit keres? Baráti szexkapcsolat?
Helló hölgyek
Ma Pesten és környékén késő délután, este fele 1 laza kis kaland?
Mobil vagyok,de a hely Is megoldható
Ma Pesten és környékén késő délután, este fele 1 laza kis kaland?
Mobil vagyok,de a hely Is megoldható
Sziasztok.Győr vagy környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.