Sziasztok! Molett hölgy v pár!
Sziasztok !
Ismerkednék találkoznék Szekszárdi vagy környéki kedves megbízható párral házaspárral kellemes diszkrét szexkapcsolatra tartósan szimpátia esetén rendszeres találkozásokhoz. Ma esti talihoz lenne valaki ? Választ privátba várom.
Ismerkednék találkoznék Szekszárdi vagy környéki kedves megbízható párral házaspárral kellemes diszkrét szexkapcsolatra tartósan szimpátia esetén rendszeres találkozásokhoz. Ma esti talihoz lenne valaki ? Választ privátba várom.
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.
33 éves vidám srácként, keresem pest és vonzáskörzetében érett alkalmi ,vagy hosszú távú szexkapcsolatra/barátság extrákkal. 40 feletti hölgyek társaságát.

Sziasztok!
Párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni, akik számára fontos a diszkréció. Ha szeretnétek/ szeretnéd hogy valaki szex közben kukkolna, majd utána kézzel kielégítenél, akkor szívesen megismernélek... 50/180/90 , független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Címem:tapintat48@gmail.com
Párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni, akik számára fontos a diszkréció. Ha szeretnétek/ szeretnéd hogy valaki szex közben kukkolna, majd utána kézzel kielégítenél, akkor szívesen megismernélek... 50/180/90 , független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.
40 feletti ferfit keresek ma delutanra-estere, van helyem pesten.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Sziasztok! Keresek egy párt a hölgy örömére! 50 feletti, lehet kezdő is a hármas terén, elvégre én sem vagyok profi! lehet hárma, cuckold, ketten egy lyukba! Szeretem feszegetni a határokat
Biszex aktív férfit keresek rendszeres titkos szexkapcsolatra. Heves m és környéke.

60 év fölötti igényes hölgyek jelentkezését várom! Adjuk meg egymásnak az élet legjobb bizsergető érzését. Szexuális vágyak teljesüljenek!
Nyíregyházán idősebb párokat keresek.Ápolt vékony fiú vagyok.

Sziasztok! Ápolt, kedves párt keresnék minden jóra. Kor mellékes, hely nálam akár már ma este is ok a 11. kerületben.

Sziasztok!
Szakképzett gyógymasszőrrel ismerkednék,Baranya,Somogy megye.
Szakképzett gyógymasszőrrel ismerkednék,Baranya,Somogy megye.
pesten ma este 40 feletti ferfi? van helyem
Sziasztok!
Makó és környékén keresnék 50-60 as párt vagy hölgyet ! 50 éves pasi vagyok!
Sziasztok
Budapesti 49 éves vékony sportos pasi vagyok.Velem egykorú vagy idősebb hölgyet vagy párt keresek.Enyhe bi belefér de nem feltétel.Borotvált szépfarku pasi vagyok
Budapesti 49 éves vékony sportos pasi vagyok.Velem egykorú vagy idősebb hölgyet vagy párt keresek.Enyhe bi belefér de nem feltétel.Borotvált szépfarku pasi vagyok