kis faszú pasit vagy ilyen tagú párt keresünk akik szeretnek bulizni is nem csak szex hanem baráti kapcs is benne van hosszabb távon
Fotót kérünk meztelent is,viszonozzuk
A többit privátban
Fotót kérünk meztelent is,viszonozzuk
A többit privátban
holnap a délelőtti órákban Lajosmizsén cumiznék, popsit nyalnék, hely van
spermát nyelem

spermát nyelem

Sziasztok,Bajai független,kultúrált pasiként hölggyel vagy párral ismerkednék hosszabb távra.
Sziasztok. Péntek este hozzánk hasonló alkatú párt fogadnánk. Kis beszélgetés, iszogatás. A többi pedig alakul
Szopnék Bp. Helyem van 39 éves magas férfias vagyok. Lakás glory hole is lehet anoním ha úgy akarod
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.
Sziasztok!
Párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni, akik számára fontos a diszkréció. Ha szeretnétek/ szeretnéd hogy valaki szex közben kukkolna, majd utána kézzel kielégítenél, akkor szívesen megismernélek... 50/180/90 , független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Címem:tapintat48@gmail.com
Párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni, akik számára fontos a diszkréció. Ha szeretnétek/ szeretnéd hogy valaki szex közben kukkolna, majd utána kézzel kielégítenél, akkor szívesen megismernélek... 50/180/90 , független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Címem:tapintat48@gmail.com
Fogadni tudó párunkat keressük.
Szívesen ismerkednék veletek
(Ez egy válasz Barbara121 üzenetére (2021. 11. 14. vasárnap 05:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapesten keresnék hozzám illő hölgyet,esetleg párt,a hölgy örömére,
Hétvégén leszek 50 éves! Bár jóval fiatalabbnak nézek ki (képek megtekintése saját felelősségre). Erre az alkalomra keresnék párt hölgyet! Meglepném magam egy 3-assal! Lenne jelentkező? Helyem van, képeim az adatlapomon.
Janó
Janó
60 év fölötti hölgyel ismerkednék! Bp.,és környéke előny!
Hosszú távra keresek és bizalmasan! KERESS privátban!
Hosszú távra keresek és bizalmasan! KERESS privátban!
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.
Sziasztok!Puncimániás HETERO urat srácot keresek akivel közösen élvezkedhetnénk gyönyörű barátnőm amatőr szexvideójára.Csak komolyak írjanak akik valóban akarnak is talizni!Helyem van.PESTMEGYE!
Fiatal igényes srác vagyok,csak esténként érek rá!
Fiatal igényes srác vagyok,csak esténként érek rá!
Párt, fiút keresünk max 100 km-ről, helyünk jelenleg nincs.
Mosonmagyaróvár és kőrnyékén keresek párt magányos hőlgyet elhanyagolt anyukát. Igényes 40-es pasi vagyok. Steril. Kor alkat nem számít. Masszázs órákon át.
Mosonmagyaróvár és kőrnyékén keresek párt magányos hőlgyet elhanyagolt anyukát. Igényes 40-es pasi vagyok. Steril. Kor alkat nem számít. Élvezzűk az életet. Hosszú távon.
Ma este/éjszaka ismerkednék fejér es környékén.
Hölgy vagy pár társaságát keresem!
Ápolt 41/185/88 pasi vagyok!
Hölgy vagy pár társaságát keresem!
Ápolt 41/185/88 pasi vagyok!
Sziasztok !
Ma vagy holnapi délutáni talihoz Szekszárdi esetleg környéki ápolt korrekt megbízható párral házaspárral hölggyel ismerkednék találkoznék kellemes diszkrét szexkapcsolatra. Ha szívesen taliznál írj privátba és megbeszéljük.
Ma vagy holnapi délutáni talihoz Szekszárdi esetleg környéki ápolt korrekt megbízható párral házaspárral hölggyel ismerkednék találkoznék kellemes diszkrét szexkapcsolatra. Ha szívesen taliznál írj privátba és megbeszéljük.