Sziasztok! Párkapcsolatban élő férfit keresünk, aki kizárólag a párom előtt, heti rendszerességgel kielégítene! Párom kis kukival ezt nem tudja megtenni, ezért keresünk akár téged! Fontos a diszkréció és az ápoltság! Bemutatkozó levelet küldj magadról és egy videót ahogy megmutatod a farkadat! Kaposvár és Barcs környéken élj....(Viktor te is jelentkezz!)
Budapesten hölgyet vagy párt keresek
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.
Sziasztok !
Szekszárdi pár házaspár hölgy akik ismerkednének találkoznának ? Várom privát jelentkezéseteket és megbeszéljük.
Szekszárdi pár házaspár hölgy akik ismerkednének találkoznának ? Várom privát jelentkezéseteket és megbeszéljük.
Szép napot.
Ismerkedés?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 07. kedd 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 07. kedd 23:20
Ismerkedés?

Törölt felhasználó (4533722)

Sziasztok! Mi 40es pár vagyunk szeretnénk ismerkedni pasival ha van ilyen a közelben? Írjatok bátran!
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.
Sziasztok! Mi 40es pár vagyunk szeretnénk ismerkedni pasival ha van ilyen a közelben? Írjatok bátran!
Helló hölgyek
Ma Pesten és környékén,este 1 laza kis kaland?
Mobil vagyok,de a hely Is megoldható.
Extrémebb Is érdekes ha neked is be jön
Ma Pesten és környékén,este 1 laza kis kaland?
Mobil vagyok,de a hely Is megoldható.
Extrémebb Is érdekes ha neked is be jön
Minél idősebb hölgyet szeretnék hosszasan orálisan kényeztetni.
Szexuálisan túl fűtött férfiként keresnék elhanyagolt lányokat, nőket, feleségeket akik igényelnék hosszú előjátékot, élvezést amit nem kapnak otthon meg. Bátran írj vágyaidról, éljük át együtt.budapest.
Asszonyok lányok párok ?Gödöllőn és környékén keresnék 42 éves sportos férfi vagyok privi
Sziasztok,hölggyel vagy párral ismerkednék,akik állandó partnert szeretnének hosszabb távra.Bajai független,kultúrát pasi vagyok.
Sziasztok!
Párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni, akik számára fontos a diszkréció. Ha szeretnétek/ szeretnéd hogy valaki szex közben kukkolna, majd utána kézzel kielégítenél, akkor szívesen megismernélek... 50/180/90 , független,HETEROszexuális, somogyi pasi vagyok.
Címem:tapintat48@gmail.com
Párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni, akik számára fontos a diszkréció. Ha szeretnétek/ szeretnéd hogy valaki szex közben kukkolna, majd utána kézzel kielégítenél, akkor szívesen megismernélek... 50/180/90 , független,HETEROszexuális, somogyi pasi vagyok.
Címem:tapintat48@gmail.com
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!Hetero puncimániás hokizást kedvelő urat srácot keresek akivel közösen hokiznánk volt barátnőm amatőr szexfilmjére,helyem van,vidékinek szállást is biztosítok.Csak korrekt valóban ráérő esti szabad idővel rendelkezők írjanak!PESTMEGYE!Fiatal igényes srác vagyok.Elérhetőséget írj!Csak KOMOLYAK!
Sziasztok !
Ma estére éjjelre párt házaspárt keresek Szekszárdon kellemes szexre mindenki örömére mindenre nyitott férfi várja jelentkezéseteket.
Ma estére éjjelre párt házaspárt keresek Szekszárdon kellemes szexre mindenki örömére mindenre nyitott férfi várja jelentkezéseteket.
Sziasztok. 45 éves ápolt Budapesti pasi vagyok. Szívesen ismerkednék hölggyel. Kukkolás, maszti, web kamszex, fali, titkos kapcsolat.... írjatok.... meglássuk mi alakul...