Esztergom környékén párt keresnék akik ketten szopnának
Zalaegerszeg környéken szopatnek meretem 18/7 akar autóban is
Sziasztok! Hatvanba állandó partnert keresnék!
Sexistennőt keresek. Igényes 40-es pasi vagyok. Hosszú távon. Szexpartner lennék.
Sziasztok !
Ma délutáni kellemes talihoz Szekszárdon ápolt átlagos pár házaspár hölgy ? Választ privibe várom köszi !
Ma délutáni kellemes talihoz Szekszárdon ápolt átlagos pár házaspár hölgy ? Választ privibe várom köszi !
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.Élj a mának.
Not part keresünk lányos játékokra kor alkat nem számít
Sziasztok.
Hölggyel vagy heteró párral ismerkednék.
Hölggyel vagy heteró párral ismerkednék.
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.Élj a mának.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket..
Heteroszexuális beállítottságú vagyok...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket..
Heteroszexuális beállítottságú vagyok...
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Szombathely és környékéről pár vagy hölgy ?
Kizárólag csak ma estére keresek már partnert! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Értsétek már meg! Az általam kért kép nélkül ahogy azt leírtam az adatlapomba ,ne is írjatok! Töltsétek fel és engedélyezettek számomra!! Persze ha van olyan itt aki mer találkozni is és nem kamu, meg íródeák!
Pótszilveszteri szexbuli a Balaton partján Február 5.-ére várom párok,lányok,pasik jelentkezését a krakatau67@freemail.hu mailra akik résztvennének a pótszilveszteri szexbulin egy magán házban Balatonkeresztúron.
Budapesten keresek egy nőt kor alkat nem számit,ápolt nem független pasi vagyok,adatlapomon mindent meg találsz,
Sziasztok,Bajai középkorú,kellemes kinézetű,független pasiként jó fej páros partnere lennék ha lehet hosszabb távon,csak hölgy barátságát is szívesen venném.
Holnap vagy a holnapután estéjére keresek partnert! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Értsétek már meg!Az általam kért kép nélkül ahogy azt leírtam az adatlapomba ,ne is írjatok!Töltsétek fel és engedélyezétek számomra!! Persze ha van olyan itt aki mer találkozni is és nem kamu,meg íródeák!
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

sziasztok
biszex part keresek,ahol mindketten szeretnek szopni es akar a ferfi is dughato
40 eves aktiv biszex ferfi vagyok 18cm-es formas farokkal
helyem van,de utazni is tudok
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
biszex part keresek,ahol mindketten szeretnek szopni es akar a ferfi is dughato
40 eves aktiv biszex ferfi vagyok 18cm-es formas farokkal
helyem van,de utazni is tudok
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com