sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Sziasztok ! Írtunk!
(Ez egy válasz arisa üzenetére (2022. 01. 10. hétfő 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 10. hétfő 18:42

Sziasztok!
Párként párt keresünk, lehetőleg nem egy alkalomra. Időbeosztásunk elég ad-hoc jellegű, de mihamarabb a személyes találkozást preferáljuk. Aktképeket nem küldünk senkinek, de nem is várunk cserébe
Szeretünk kirándulni (nem teljesítménytúrázni), utazni, szeretjük a termálvizeket, a jó ételeket. Nem dohányzunk.
Hátha itt van a másik "felünk"
Párként párt keresünk, lehetőleg nem egy alkalomra. Időbeosztásunk elég ad-hoc jellegű, de mihamarabb a személyes találkozást preferáljuk. Aktképeket nem küldünk senkinek, de nem is várunk cserébe

Szeretünk kirándulni (nem teljesítménytúrázni), utazni, szeretjük a termálvizeket, a jó ételeket. Nem dohányzunk.

Sziasztok!

Sziasztok.45 éves ápolt Budapesti pasi vagyok.Ismerkednék hölggyel….
Maszti,kukkolás,titkos tali,szex….ami alakul….Irjatok
Köszi
Maszti,kukkolás,titkos tali,szex….ami alakul….Irjatok
Köszi
Sziasztok,csinos hölggyel,vagy jó fej párral randiznék rendszeresen.Bajai független,jó megjelenésű pasi vagyok.
Nőt párt keresek kor alkat nem számít ill szopni imádó ffit
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.Élj a mának.
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Jan 21-25 közti Ausztiai síeléshez keresek társat. Elkötelezettség és kötöttség mentessen. Privátban keress, mindent megbeszélünk…
Esztergom környékén párt keresnék akik ketten szopnának
Zalaegerszeg környéken szopatnek meretem 18/7 akar autóban is
Sziasztok! Hatvanba állandó partnert keresnék!
Sexistennőt keresek. Igényes 40-es pasi vagyok. Hosszú távon. Szexpartner lennék.
Sziasztok !
Ma délutáni kellemes talihoz Szekszárdon ápolt átlagos pár házaspár hölgy ? Választ privibe várom köszi !
Ma délutáni kellemes talihoz Szekszárdon ápolt átlagos pár házaspár hölgy ? Választ privibe várom köszi !
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.Élj a mának.
Not part keresünk lányos játékokra kor alkat nem számít
Sziasztok.
Hölggyel vagy heteró párral ismerkednék.
Hölggyel vagy heteró párral ismerkednék.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket..
Heteroszexuális beállítottságú vagyok...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket..
Heteroszexuális beállítottságú vagyok...
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !