Budapesten hölgyet vagy párt keresek akár mára
Szia. Baranyából,Szászvár környékén keresek hölgyet minden jóra! Csók
Sziasztok.
Rendszeres kapcsolatra keresek egy BISZEX párt, mindhármunk örömére. Helyem van, utazni is tudok. Érett párok, teltseg nem hátrány.
Rendszeres kapcsolatra keresek egy BISZEX párt, mindhármunk örömére. Helyem van, utazni is tudok. Érett párok, teltseg nem hátrány.
Ceglèden ismerkednèk hölgyel! 48 éves pasi minden jóra ismerkedjünk
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket..
Heteroszexuális beállítottságú vagyok...
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket..
Heteroszexuális beállítottságú vagyok...

Bi passzív srác vagyok, hasonló aktívat keresek a korosztályomból,40+. Ha felkeltettem az érdeklődésed írj. Heves megye és környéke
Kizárólag vasárnap estére keresek partnert s.o.s ben! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Ez legyen az első lépésed hogy el és alaposan átolvasod, és csak akkor írj ha minden ok és magadra is ismertél benne, természetesen a kért képpel!
Február 10-13 között Hotel Caramelben leszünk. szívesen vesszük párok ismerkedését
Sziasztok. Heteró párral ismerkednék
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.Élj a mának.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Sziasztok. Ökölszexet kedvelő hölgyet keresek.
Sziasztok !
Ma esti találkozáshoz ápolt nyitott párral házaspárral hölggyel ismerkednék taliznék Szekszárdon kölcsönös örömökre kellemes gyengéd kényeztetéshez minden jóra. Ha élveznétek egy ápolt mindenre nyitott férfi társaságát írjatok privit !
Ma esti találkozáshoz ápolt nyitott párral házaspárral hölggyel ismerkednék taliznék Szekszárdon kölcsönös örömökre kellemes gyengéd kényeztetéshez minden jóra. Ha élveznétek egy ápolt mindenre nyitott férfi társaságát írjatok privit !
Idősebb hölggyel párral ismerkednék Kecskemét és vonzáskörzetében
Kizárólag ma estére keresek partnert s.o.s ben! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Ez legyen az első lépésed hogy el és alaposan átolvasod, és csak akkor írj ha minden ok és magadra is ismertél benne, természetesen a kért képpel!
Kizárólag ma estére keresek partnert s.o.s ben! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Ez legyen az első lépésed hogy el és alaposan átolvasod, és csak akkor írj ha minden ok és magadra is ismertél benne, természetesen a kért képpel!
Sziasztok,formás hölggyel,jó fej párral ismerkednék ha lehet hosszabb távra.Bajai jó megjelenésű,megbízható,független pasi vagyok.