+60+70-es hölgyet,párt keresek hoszú távú kapcsolatra,testalkat nem számít!!,...,keress privátban
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.Élj a mának.
Szívesen maszíroznék hetero hölgyet vagy urat ,srácot !Laza jófej emberekkel ismerkedem!Csak olyan írjon aki el is tud jönni,helyem van Pestmegyében!Elérhetőséget írj!Igényes ápolt srác vagyok!Elérhetőséget írj!Ha Budapesti vagy és hellyel rendelkezel elmegyek hozzád!
Kizárólag ma estére keresek komoly partnert, aki találkozni is mer! S.O.S ben! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Ez legyen az első lépésed hogy el és alaposan átolvasod, és csak akkor írj ha minden ok és magadra is ismertél benne, természetesen a kért képpel!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
A mai vagy holnapi nap estéjére keresek valódi partnert! Nem kispöcsüeket és impotenseket vagy merevedés problémákkal rendelkezőket keresek! Kepékkel is rendelkezővel! Kizárólag az adatlapomban leírt feltételek mentén! Ha van valódi férfi is itt és nem kamu férfi! Képnélküliek ne is írjanak!
Bpesti ápolt nem független pasi nő partnerét keresi,alkat kor nem játszik,aki nem csak kapni szeret hanem adni is,néz be a adatlapomra ott mindent meg találsz,ha krdésed van irj,puszika.
Szia! Olyan kedvesen keresel partnert
(Ez egy válasz cirnike üzenetére (2022. 01. 19. szerda 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 19. szerda 09:13

A mai vagy holnapi nap estéjére keresek valódi partnert! Nem kispöcsüeket és impotenseket vagy merevedés problémákkal rendelkezőket keresek! Kepékkel is rendelkezővel! Kizárólag az adatlapomban leírt feltételek mentén! Ha van valódi férfi is itt és nem kamu férfi! Képnélküliek ne is írjanak!
A mai vagy vasárnap estéjére keresek valódi partnert! Nem kispöcsüeket és impotenseket vagy merevedés problémákkal rendelkezőket keresek! Kepékkel is rendelkezővel! Kizárólag az adatlapomban leírt feltételek mentén! Ha van valódi férfi is itt és nem kamu férfi! Képnélküliek ne is írjanak!
kedves, diszkrét, játékos, tanlut férfi kell valakinek időnként?

Sziasztok
Keresek szingli nőt, vagy elhanyagolt feleséget.
Én 25 vagyok, képeket az adatlapomon találsz, szívesen ismerkedem.
Keresek szingli nőt, vagy elhanyagolt feleséget.
Én 25 vagyok, képeket az adatlapomon találsz, szívesen ismerkedem.
Vasárnap estére keresek valódi partnert! Nem kispöcsüeket és impotenseket vagy merevedés problémákkal szenvedőket ! Kepékkel is rendelkezővel! Kizárólag az adatlapomban leírt feltételek mentén! Ha van valódi férfi is itt és nem kamu férfi! Képnélküliek ne is írjanak!
Szívesen maszíroznék hetero hölgyet vagy urat ,srácot !Laza jófej emberekkel ismerkedem!Csak olyan írjon aki el is tud jönni,helyem van Pestmegyében!Elérhetőséget írj!Igényes ápolt srác vagyok!Elérhetőséget írj!
Holnap estére keresek valódi partnert! Aki találkozni is tud! Nem kis pöcsüeket és impotenseket vagy merevedés problémákkal rendelkezőket! Kepékkel is rendelkezővel! Kizárólag az adatlapomban leírt feltételek mentén! Olvasd el amit az adatlapomba írtam! Ha van valódi férfi is és nem kamus férfiak! Képnélküliek ne is írjanak!
Kis farkú uni/passzív bi fiút vagy bi lányt keresünk az adatlapunkon leírtak alapján. Email-ben várjuk a jelentkezést elképzeléssel fotóval. Köszönjük.
Sziasztok !
Szívesen ismerkednék találkoznék Szekszárdon tartós baráti kapcsolatra ápolt átlagos valós párral házaspárral hölggyel kellemes együttléthez kölcsönös gyengéd finom kényeztetésre mindenki örömére. Ápolt átlagos mindenre nyitott férfi vagyok borotvált nagyobb intimmel ha szívesen vennétek diszkrét társaságom akkor várom jelentkezéseteket belső üzenetben. Esetleg ma vagy holnap délutáni tali ?
Szívesen ismerkednék találkoznék Szekszárdon tartós baráti kapcsolatra ápolt átlagos valós párral házaspárral hölggyel kellemes együttléthez kölcsönös gyengéd finom kényeztetésre mindenki örömére. Ápolt átlagos mindenre nyitott férfi vagyok borotvált nagyobb intimmel ha szívesen vennétek diszkrét társaságom akkor várom jelentkezéseteket belső üzenetben. Esetleg ma vagy holnap délutáni tali ?
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !