Sziasztok
Budapesti 43 éves igényes Férfiként keresek Hölgyet szerdára.(03.16)
Párokhoz is csatlakoznék és tudnálak titeket fogadni saját lakásomban , a Hölgy örömére.
Budapesti 43 éves igényes Férfiként keresek Hölgyet szerdára.(03.16)
Párokhoz is csatlakoznék és tudnálak titeket fogadni saját lakásomban , a Hölgy örömére.

Sziasztok
03-16-ra keresek Hölgyet vagy Párt, hetero alapon 170/80 igényes pasi vagyok. Átlagnál nagyobb intimmel. 20/5
Budapesten a XIII kerületben helyem van.
03-16-ra keresek Hölgyet vagy Párt, hetero alapon 170/80 igényes pasi vagyok. Átlagnál nagyobb intimmel. 20/5
Budapesten a XIII kerületben helyem van.

Sziasztok!
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.

Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Akadna hölgy, aki e szép jeles napon, mutatna nekem egy szép szőrös őszibarackot?
Mackós pasit szopnék ma este.
Normális, értelmes, rendezett értékrendű, egymással is jó kapcsolatban lévő párokkal szívesen ismerkedünk, amolyan barátság extrákkal kapcsolatra
Női bi fontos és mint fő célja nálunk a keresésnek
Szóló urakat nem keresünk
Szóló biszex hölgyek pedig nem léteznek
)

Női bi fontos és mint fő célja nálunk a keresésnek

Szóló urakat nem keresünk

Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.Élj a mának.
(keresünk)
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 13. vasárnap 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 13. vasárnap 13:18
Törölt felhasználó (4533722)

Sziasztok! Mi 40es pár vagyunk és pasit aki szeretne velünk ismerkedni. Max 80km! Fotó elönyt jelent!
Sziasztok! Mi 40es pár vagyunk és pasit aki szeretne velünk ismerkedni. Max 80km! Fotó elönyt jelent!
Sziasztok !
Délutáni randira ápolt átlagos nyitott párt házaspárt hölgyet keresek Szekszárdon kellemes együttlétre minden jóra. Választ privát üzenetben !
Délutáni randira ápolt átlagos nyitott párt házaspárt hölgyet keresek Szekszárdon kellemes együttlétre minden jóra. Választ privát üzenetben !
Sziasztok.45 éves Budapesti pasi vagyok.Ismerkednék hölggyel vagy szimpi párral…
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket, ha úgy alakul be is szállhatok...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
50/180/95, heteroszexuális beállítottságú pasi vagyok.
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket, ha úgy alakul be is szállhatok...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
50/180/95, heteroszexuális beállítottságú pasi vagyok.

Sziasztok! Ma estére keresünk partnert (lány-fiú-pár személyében) Budapestről. Részletek az adatlapunkon.
Győri Igényes 35 éves kopasz,szolis jóképü.fiu...Ma este bulizna....esetleg a barátnőm is....egymás elött....aztán After....minden adott....
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Mackós pasit szopnék.
Sziasztok.
Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről szívesen ismerkednék párral, vagy hölggyel.
Találkákra alkalmas helyem lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelentene gondot, ésszerű távolságra!
Mindenkinek élményekben gazdag, ismerkedést kívánok
Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről szívesen ismerkednék párral, vagy hölggyel.
Találkákra alkalmas helyem lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelentene gondot, ésszerű távolságra!
Mindenkinek élményekben gazdag, ismerkedést kívánok
Sziasztok! Hölgy Szombathelyen ma este? Beszélgetés, iszogatás. Érezzük jól magunkat! Nálam! Privátban!