Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket, ha úgy alakul be is szállhatok...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
50/180/95, heteroszexuális beállítottságú pasi vagyok.
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket, ha úgy alakul be is szállhatok...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
50/180/95, heteroszexuális beállítottságú pasi vagyok.

Sziasztok !
Ápolt kulturált diszkrét férfiként ismerkednék randiznék nyitott párral házaspárral kellemes tabumentes szexre kényeztetéshez mindenki örömére. Vasárnap délelötti vagy délutáni találkozáshoz valaki ? Leveleket privát üzenetben várom !
Ápolt kulturált diszkrét férfiként ismerkednék randiznék nyitott párral házaspárral kellemes tabumentes szexre kényeztetéshez mindenki örömére. Vasárnap délelötti vagy délutáni találkozáshoz valaki ? Leveleket privát üzenetben várom !
Nőt párt keresek kor alkat nem számít
Sziasztok! Pár szeretne találni olyan pasit aki szívesen megismerkedne velünk. Fotó nélkül ne irjatok!!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Sziasztok most szombatra keresek kielégítetlen nőket asszonyokat lányokat párokat Gödöllőn helyem van reggeltől délig ,40 éves sportos igényes jól tejelő nem gyorstüzelő vagyok aki komolyan gondolja privi
Velencei tó közelében nőt, párt hosszabb távon, rendszeres találkozáshoz.
Igényes, közvetlen, diszkrét vagyok, helyet tudok biztosítani.
Igényes, közvetlen, diszkrét vagyok, helyet tudok biztosítani.
Inkább szombat este keresünk
(Ez egy válasz bmipar üzenetére (2022. 03. 16. szerda 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 16. szerda 00:06

18-19-én Pesten leszünk. Párral szívesen taliznánk adatlapunkon leírtak szerint. Csak párok!!! Privát üzenetet írjatok légyszi!
Bp.-i vagy Pest megyei, 45-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex (vagy biszex iránt érdeklödő) férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Mackós pasit szopnék.
Ma estére keresek partnert! Kizárólag az adatlapomban leírtak alapján és feltételeivel!
Budapesten hölgyet keresek vagy párt, akár mára is
Nőt párt keresünk lányos játékokra kor alkat nem számít
sziasztok!
50+60+70 hölgyet párt keresek pest megyében. alkat nem számit.
50+60+70 hölgyet párt keresek pest megyében. alkat nem számit.
+60+70-es hölgyet,párt keresek hosszú távú kapcsolatra!
18-19-én Pesten leszünk. Párral szívesen taliznánk adatlapunkon leírtak szerint. Csak párok!!! Privát üzenetet írjatok légyszi!
Sziasztok
Budapesti 43 éves igényes Férfiként keresek Hölgyet szerdára.(03.16)
Párokhoz is csatlakoznék és tudnálak titeket fogadni saját lakásomban , a Hölgy örömére.
Budapesti 43 éves igényes Férfiként keresek Hölgyet szerdára.(03.16)
Párokhoz is csatlakoznék és tudnálak titeket fogadni saját lakásomban , a Hölgy örömére.

Sziasztok
03-16-ra keresek Hölgyet vagy Párt, hetero alapon 170/80 igényes pasi vagyok. Átlagnál nagyobb intimmel. 20/5
Budapesten a XIII kerületben helyem van.
03-16-ra keresek Hölgyet vagy Párt, hetero alapon 170/80 igényes pasi vagyok. Átlagnál nagyobb intimmel. 20/5
Budapesten a XIII kerületben helyem van.

Sziasztok!
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.