Kicsit nehézkes. Amikor nyitott mondatok és gondolatok sokaságára még mindig a szex legfontosabb téma

Vakrandiba nem megyek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 01. péntek 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 01. péntek 17:35
Törölt felhasználó (4578452)

Megpróbáljuk ismét, hátha sikerül. Ma estére keresünk partnert, lányt-fiút, aki valóban találkozni is szeretne. Képgyűjtögetőknek, unatkozóknak-nem küldünk képet senkinek. Valóban ráérő, intelligens emberek válaszát várjuk.
Megpróbáljuk ismét, hátha sikerül. Ma estére keresünk partnert, lányt-fiút, aki valóban találkozni is szeretne. Képgyűjtögetőknek, unatkozóknak-nem küldünk képet senkinek. Valóban ráérő, intelligens emberek válaszát várjuk.
Nagymellű nőt keresek igazából korhatár nélkül de az idősebb korosztály nagyon izgat akár sexi nagymama is érdekel Kecskemét és környéke!Írj privátban!
Sziasztok !
Szekszárdon és környékén ma esti találkozáshoz átlagos korrekt komoly szimpatikus párt házaspárt hölgyet keresek diszkrét tabuk nélküli kellemes együttlétre kölcsönös örömökre kényeztetésre. Esetleg van olyan akit izgatna és élvezné egy ápolt diszkrét kulturált férfi intim társasága ? Levelet privát üzenetben várom.
Szekszárdon és környékén ma esti találkozáshoz átlagos korrekt komoly szimpatikus párt házaspárt hölgyet keresek diszkrét tabuk nélküli kellemes együttlétre kölcsönös örömökre kényeztetésre. Esetleg van olyan akit izgatna és élvezné egy ápolt diszkrét kulturált férfi intim társasága ? Levelet privát üzenetben várom.
40-es és 50-es korosztályból keresem hölgy partnereimet. Én 34 éves nyíregyházi férfi vagyok. Belső levelet várok.
Nyíregyházán idősebb párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Kedves, barátságos, merész párokkal, hölgyekkel ismerkednék...
50/180/95, független, somogyi pasi vagyok...
Címem:parraghy4@gmail.com

Szerény, ápolt hölgyet keresek titkos kapcsolathoz akinek vannak elképzelései fantáziálásai vágyai a szex területén, új dolgokat szeretne kipróbálni. Vagy nem működik a szexuális élete, elhanyagolja a párja. Nem kapja meg a megfelelő odafigyelést, gyengédséget. A család vagy az egzisztencia miatt azonban nem tud, illetve nem akar ezen változtatni, viszont szeretne néhány kellemes órát eltölteni. Esetleg független és nem akar elköteleződni.
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Hétvégén párommal Egerszalok Sweet life ismerkednénk barátkoznánk!
Sziasztok. Tiszafüred környékén keresem nők társaságát!
Kecskeméten keresek nagymellű nőt mindenféle cicis dologra! Írj privátban!
Kedves, barátságos, merész párokkal, hölgyekkel ismerkednék...

Sziasztok! Békéscsabán és kōrnyékén keresek hōlgyet, párt diszkrét kapcsolatra.
Sziasztok! Bp-i vagy Pest megyei érettebb hölgyet vagy párt keresek. Ápolt, igényes, de nem független, mások által jó pasinak tartott harmincas férfi vagyok 18/4 intimmel. Hely kell, autó van, mobil vagyok. Képeim itt is vannak fent, kapcsolataimnak. Most péntek kora este már találka is lehet kölcsönös szimpátia esetén.
Sziasztok!
Hölgyek!
Párok!
Hétfőtől-péntekig Hölgyet illetve Párok hölgy tagjait szeretném kényeztetni!!!
Yoni-lidgam masszázs,nyelv használat orgazmusig vagy esetleg odaadó szeretkezés!!!
Délelőtti órákban helyem is van de bármire nyitott vagyok!
Hatvan és környéke!
Hölgyek!
Párok!
Hétfőtől-péntekig Hölgyet illetve Párok hölgy tagjait szeretném kényeztetni!!!
Yoni-lidgam masszázs,nyelv használat orgazmusig vagy esetleg odaadó szeretkezés!!!
Délelőtti órákban helyem is van de bármire nyitott vagyok!
Hatvan és környéke!
Nyíregyházán kedves idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Kecskeméten lenne valakinek kedved találkozni
Sziasztok !
55/170/70 ápolt kulturált férfiként ismerkednék Szekszárdi vagy környéki szimpatikus intelligens nyitott párral házaspárral hölggyel diszkrét tartós kellemes szexkapcsolatra. Holnap (hétfő) esti ismerkedős talira ? Leveleket privát üzenetben várom.
55/170/70 ápolt kulturált férfiként ismerkednék Szekszárdi vagy környéki szimpatikus intelligens nyitott párral házaspárral hölggyel diszkrét tartós kellemes szexkapcsolatra. Holnap (hétfő) esti ismerkedős talira ? Leveleket privát üzenetben várom.