Ismerkednék csinos nővel, párral Szfvár -Veszprém kkén.
Ápolt 42/185/85 pasi vagyok.
Ápolt 42/185/85 pasi vagyok.
Keresek egy finom sex-is hölgyet vagy párt
az erotika mocskos de mégis izgató játékát űzni és egymást megismerni Győr-Wien

Hello lányokal hőlgyekel camozék beszélgetnék mindenben benne vagyok skype rodger.rodger2
Sziasztok!
Hölgyek!
Yoni masszázs vagy nyelvel kényeztetés!
Esetleg a kettő együtt!?
Hatvan és környéke!
Nálam vagy nálad!
Keressetek továbbra is bizalommal!
Hölgyek!
Yoni masszázs vagy nyelvel kényeztetés!
Esetleg a kettő együtt!?
Hatvan és környéke!
Nálam vagy nálad!
Keressetek továbbra is bizalommal!
Sziasztok! Lehetőleg párt keresnék akár az idősebb korosztályból is. Nyiregy és környékéről,vagy hajdúból. Továbbiak az adatlapomon.
Kicsit nehézkes. Amikor nyitott mondatok és gondolatok sokaságára még mindig a szex legfontosabb téma

Vakrandiba nem megyek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 01. péntek 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 01. péntek 17:35
Törölt felhasználó (4578452)

Megpróbáljuk ismét, hátha sikerül. Ma estére keresünk partnert, lányt-fiút, aki valóban találkozni is szeretne. Képgyűjtögetőknek, unatkozóknak-nem küldünk képet senkinek. Valóban ráérő, intelligens emberek válaszát várjuk.
Megpróbáljuk ismét, hátha sikerül. Ma estére keresünk partnert, lányt-fiút, aki valóban találkozni is szeretne. Képgyűjtögetőknek, unatkozóknak-nem küldünk képet senkinek. Valóban ráérő, intelligens emberek válaszát várjuk.
Nagymellű nőt keresek igazából korhatár nélkül de az idősebb korosztály nagyon izgat akár sexi nagymama is érdekel Kecskemét és környéke!Írj privátban!
Sziasztok !
Szekszárdon és környékén ma esti találkozáshoz átlagos korrekt komoly szimpatikus párt házaspárt hölgyet keresek diszkrét tabuk nélküli kellemes együttlétre kölcsönös örömökre kényeztetésre. Esetleg van olyan akit izgatna és élvezné egy ápolt diszkrét kulturált férfi intim társasága ? Levelet privát üzenetben várom.
Szekszárdon és környékén ma esti találkozáshoz átlagos korrekt komoly szimpatikus párt házaspárt hölgyet keresek diszkrét tabuk nélküli kellemes együttlétre kölcsönös örömökre kényeztetésre. Esetleg van olyan akit izgatna és élvezné egy ápolt diszkrét kulturált férfi intim társasága ? Levelet privát üzenetben várom.
40-es és 50-es korosztályból keresem hölgy partnereimet. Én 34 éves nyíregyházi férfi vagyok. Belső levelet várok.
Nyíregyházán idősebb párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Kedves, barátságos, merész párokkal, hölgyekkel ismerkednék...
50/180/95, független, somogyi pasi vagyok...
Címem:parraghy4@gmail.com

Szerény, ápolt hölgyet keresek titkos kapcsolathoz akinek vannak elképzelései fantáziálásai vágyai a szex területén, új dolgokat szeretne kipróbálni. Vagy nem működik a szexuális élete, elhanyagolja a párja. Nem kapja meg a megfelelő odafigyelést, gyengédséget. A család vagy az egzisztencia miatt azonban nem tud, illetve nem akar ezen változtatni, viszont szeretne néhány kellemes órát eltölteni. Esetleg független és nem akar elköteleződni.
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Hétvégén párommal Egerszalok Sweet life ismerkednénk barátkoznánk!
Sziasztok. Tiszafüred környékén keresem nők társaságát!
Kecskeméten keresek nagymellű nőt mindenféle cicis dologra! Írj privátban!
Kedves, barátságos, merész párokkal, hölgyekkel ismerkednék...