Szőrös puncikat keresek!!!!,..,hosszú távra!!,..,kor ,alkat nem számít!! Keress privátban!!
szép reggelt mindenkinek. Izgi párral ismerkednék kitartó kemény farokkal, rendszeres szexkapcsolatra. Képeim az adatlapomon is vannak!
vas zala megye???
Badacsony környékén ismerkednék
alföldi érett hölgyet keresek nagy bimbókkal.
Sziasztok!
Hellyel rendelkező párt vagy hölgyet keresek Kaposvár és kk.-n max 70,80 km-ig.
Hellyel rendelkező párt vagy hölgyet keresek Kaposvár és kk.-n max 70,80 km-ig.
+60+70-es hölgyet,párt keresek!!,..,hosszú távú diszkrét kapcsolatra! Keress privátban!!
Borsodban keresek érett hölgyet, nagyit!
Megpróbáljuk ismét. Ma estére keresünk bi lányt, pasit, párt. Aki nem tud magáról két értelmes mondatot írni, ne is fáradjon. szóló férfiakat első sorban 25 év alatt vagy 50 felett keresünk, kizárólag szőrtelen farokkal.
Sziasztok,Bajai független pasiként formás hölggyel ismerkednék ha lehet hosszabb távra,jó fej párhoz is beszállnak a hölgy kedvéért.
idősebb hölgyet keresek nagy bimbóval
Magányos hölgyet keresek aki még igényli az erotikát,
erotika vonalán és az élvezetek terén ki elégíteném a vágyaikat.
Sorolhatnám miket és hogyan csinálnánk, de lehet nem
férne ide ki.
Ha fel keltettem érdeklődését, kérem írjon.
Merjen írni bátran.
Köszönöm a figyelmet.
Üdv. Albert
erotika vonalán és az élvezetek terén ki elégíteném a vágyaikat.
Sorolhatnám miket és hogyan csinálnánk, de lehet nem
férne ide ki.
Ha fel keltettem érdeklődését, kérem írjon.
Merjen írni bátran.
Köszönöm a figyelmet.
Üdv. Albert
Somogyból valakinek lenne kedve huncutkodni ?

Sziasztok! Igényes, ápolt, mások által jó pasinak tartott harmincas férfiként keresek hölgyet vagy párt közös kalandokra, akár a korban érettebb korosztályból. Képeim itt az oldalon is vannak, 18/4 intimmel tudok szolgálni. Május 5-én este/éjjel tudom legközelebb szabaddá tenni magam, addig bőven marad időnk megismerni egymást és eldönteni, hogy egymást keressük-e. Hely kell vagy búvóhely bérlésben is benne vagyok. Autó van, Pest megyében és Fejér megye keleti részén mobil tudok lenni.
Sziasztok !
Szombat és Vasárnap napközbeni vagy délutáni találkozáshoz 40-60 közötti párt házaspárt keresek hármas együttlétre Szekszárdon és környékén. Választ privát üzenetben !
Szombat és Vasárnap napközbeni vagy délutáni találkozáshoz 40-60 közötti párt házaspárt keresek hármas együttlétre Szekszárdon és környékén. Választ privát üzenetben !
Sziasztok! Debrecen és környékén szeretnék ismerkedni párokkal. Független értelmiségi férfi vagyok. Saját lakással rendelkezem, így nem okoz gondot a találka hely. Autóval rendelkezem, mobil vagyok a találkozáshoz!
Képeket nem kérek és nem küldök óvatosságból, ellenben szívesen találkozom egy nyilvános helyen. Akár ma du., este is már.
Képeket nem kérek és nem küldök óvatosságból, ellenben szívesen találkozom egy nyilvános helyen. Akár ma du., este is már.
Párként idős párt keresünk. Várjuk a privát üzeneteket
Győr - Óvár környékén szívesen nyalnék puncit vagy szopnék 1 kemény faszt akár egyszerre is
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Sziasztok!
40-55 közötti házaspárt keresek hármas együttlétre. Péntek-szombat-vasárnap szabad vagyok. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm
40-55 közötti házaspárt keresek hármas együttlétre. Péntek-szombat-vasárnap szabad vagyok. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm