Ismerkednék, barátkoznék, találkoznék hasonló aktív, egész éjszakás, gátlástalan élvezkedéseket kedvelő Nővel vagy Párral. Egyedülálló vagyok, egyedül élek, van autóm-mobilis vagyok420...Hetero vagyok!
Csütörtöktől Tállya és környékén leszünk. Szívesen vesszük ha valakik idegenvezetnének bennünket. Párokkal ismerkednénk, kalandoznánk. Nyitottak vagyunk minden földi jóra
A és J
A és J
Balatonon ismerkednék egyedülálló nővel! Normális, negyvenes pasi vagyok.
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.Élj a mának.
artnert Sziasztok.
Most délután hölgy, vagy pár akik egy diszkrét negyvenes pasival találkoznának? Dömsöd és környékén! Helyem lenne Szalkszentmártonban.
Most délután hölgy, vagy pár akik egy diszkrét negyvenes pasival találkoznának? Dömsöd és környékén! Helyem lenne Szalkszentmártonban.
Szia,
Szívesen ismerkednék hölggyel, közös programokra. Semmi nem kötelező.
Az élet szép és élvezni kell minden pillanatát.
Zozi
Szívesen ismerkednék hölggyel, közös programokra. Semmi nem kötelező.
Az élet szép és élvezni kell minden pillanatát.
Zozi
Sziasztok!
Merre fele érdemes menni Budapesten belül , ha jó hangulatú hölgyekkel szeretnénk megismerkedni?!
Lehet pub, szórakozóhely …
Merre fele érdemes menni Budapesten belül , ha jó hangulatú hölgyekkel szeretnénk megismerkedni?!
Lehet pub, szórakozóhely …
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Sziasztok , 43/48 párként keresünk ma estére partnereket párcserés szexhez Tatabányán és környékén.
Szívesen csatlakoznánk privát bulihoz is.
Privátban írjatok, köszi
Szívesen csatlakoznánk privát bulihoz is.
Privátban írjatok, köszi

Sziasztok. Párként keresünk hölgyet finom játékra és ha ügy alakul barátságra.
Sziasztok
Én egy 37 éves tetovált srác vagyok Várpalotáról! Lányokat, párokat keresek minden jóra! Csak hetero alapon! Fogadni tudok de bizonyos távon utazni is!Miden jóság érdekel!
Több tetoválás, szakál, kék szem, rövid haj, pocak akad!
Én egy 37 éves tetovált srác vagyok Várpalotáról! Lányokat, párokat keresek minden jóra! Csak hetero alapon! Fogadni tudok de bizonyos távon utazni is!Miden jóság érdekel!
Több tetoválás, szakál, kék szem, rövid haj, pocak akad!
sziasztok szexpartnert keresek.Antwerpen mellett lakom 30 km re. hőlgyeket keresek korhatár nélkül
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok,formás hölgy partnere lennék ha lehet tartós kapcsolatban,jó fej párral is randiznék.Bajai diszkrét,független pasi vagyok.
A hétvégén kalandot keresünk, lehetőleg párt keresünk nem az ország túloldaláról. Bi csak lányoknál elfogadott.
Sziasztok. Péntek (8.-a) Vagy Szombat (9.-e) estére keresek Bp-i párt, hölgyet, elhanyagolt anyukát . Gondolod vagy gondoljátok privátba folytatás .Üdv mindenkinek.
Sziasztok!
Adatlapunk alapján keresünk.
Adatlapunk alapján keresünk.
Üdv hölgyek, ingyenes szoba igénybe vehető nyékládházán a tavak városában, nagyon sok kikapcsolódási lehetőséggel. Egy két hölgy részére. Zuhanyzás és sütés főzés lehetőséggel. Nudista rész is van a tóparton ahol nem zavar senki.
Gyertek és élvezzétek itt nálam a nyarat..
Gyertek és élvezzétek itt nálam a nyarat..
Sziasztok. Párként keresünk hölgyet finom játékra és ha ügy alakul barátságra.
Szopni szeretőt keresek, nő, pár, kezdő bi? Kecskemét és környékén…