Aktív havert szeretnék, nem egy alkalomra, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Heves megye és környéke
Sziasztok.Bi férfi tagu párt keresek,de írhat bárki,aki szeret szopni.

Törölt felhasználó (4597782)

A mai nap és egész hétvégén a spermádra és pisidre szomjazva várlak Egerben, helyem van.
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Dunaújváros környékén ismerkednék hölgyekkel párokkal
Keresünk Győrbe bi párt vagy pasit.Helyünk az nincs
Szép napot Ma Szombat (30) estére keresek Bp-i párt, elhanyagolt hölgyet, anyukát, esetleg sw házibulit. Többit privátba Üdv L.
40-50 es hölgyel taliznék Szolnok megyéböl.de helyem is van
belevalo holgy vagy par ma?
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...

A mai nap és egész hétvégén a spermádra és pisidre szomjazva várlak Egerben, helyem van.
Budapesten és környékén ismerkednék párralal, hölggyel vagy szintén kezdő biszex férfival.
Sziasztok!Én egy 36 éves pasi vagyok!lányokat,párokat keresek minden jóra!Hetero vagyok, Várpalotán van helyem! 180magas, 90 kiló, kék szem, sok tettoo!Ha úgy van akkor tudlak téged-titeket fogadni!
Sziasztok Péntek"29" vagy Szombat(30) estére keresek Bp-i hölgyet, párt ,elhanyagolt anyukát .Esetleg sw házibuliba is benne lennék .Privátban várom a leveleket Üdv L
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.Élj a mának.
Sziasztok !
Ma és Péntek estére Szekszárdi átlagos párt házaspárt hölgyet keresek diszkrét együttléthez kölcsönös örömökre. Ha van olyan aki komolyan gondolja és találkozna is írjon privátba.
Ma és Péntek estére Szekszárdi átlagos párt házaspárt hölgyet keresek diszkrét együttléthez kölcsönös örömökre. Ha van olyan aki komolyan gondolja és találkozna is írjon privátba.
szép reggelt mindenkinek. Izgi párt keresek tartós szexkapcsolatra, képeim az adatlapomon.
Csütörtöktől ismét Balatonberényben vagyunk 4 napig.
Szexpartikhoz keresünk társakat...
Szexpartikhoz keresünk társakat...
Hatvan környékén telt hölgyet kènyeztetnèk