Sziasztok.
Ha fotót vagy videófelvételt szeretnél akkor keress bátran. Nyíregyháza +150 km.
Ha fotót vagy videófelvételt szeretnél akkor keress bátran. Nyíregyháza +150 km.
Sziasztok.Ma párhoz csatlakoznék.
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok. Bármikor készen állok Tolna megye Szekszárd és környékén ( utazni tudok ) hogy a farkammal kortól függetlenül nőket elégítsek ki. Párokhoz is szívesen csatlakozok. Nézetek meg a képeim és keressetek bizalommal.
Ma esti egy jó kis szexhez meretes pasi?
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Szopni imádot keresek kor alkat nem számít en is szeretek
Kedves Párok, Hölgyek! Kedden napközben lenne kedvetek egy kis házi welneshez? Szauna, yakuzzi, szex...
Zalaegerszegen ma pasi? Kényeztetnék...
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet , hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet , hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok,csinos hölgy partnere lennék kellemes kikapcsolódáshoz.Lehet nem csak szex.Bajai független pasi vagyok.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
+60+70-es hölgyet,párt keresek, hosszú távra Budapestről,..,írj bátran!!
Nagykanizsai vagy környéki idősebb hölgyet, párt keresek gyengéd, érzéki vagy akár szenvedélyes szexre mindkét fél örömére!
Ápolt, sportos, igényes, fiatalos kinézetű, jóképű, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Ápolt, sportos, igényes, fiatalos kinézetű, jóképű, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Kedves Párok, Hölgyek! Kedden napközben lenne kedvetek egy kis házi welneshez? Szauna, yakuzzi, szex...
Csepelen hölgyet kényeztetnék
Unatkozó hölgy? Kocsimban vagy helyem is van.
sziasztok.oktober 8.a utáni héten idősebb holgyeket kényeztetnék Zalakaroson.a MenDanban leszek.imádok puncit nyalni jeligére.
Sziasztok. Hölggyel, párral ismerkednék minden jóra. Igényes, diszkrét vagyok.
Sziasztok !
Szekszárdi pár házaspár hölgy ma esti kellemes diszkrét gabalyodáshoz ? Írj privát üzenetet ha taliznál.
Szekszárdi pár házaspár hölgy ma esti kellemes diszkrét gabalyodáshoz ? Írj privát üzenetet ha taliznál.