házibarátja lennék +60+70-es párnak!!,..,keress privátban!!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok! Hölgy, pár Szombathelyen? Hely van! Privátban írjátok!
Sziasztok, csinos hölggyel randiznék.Bajai független pasi vagyok, egyéb program is beleférne.
Sziasztok!
Szolnok környékéről párral ismerkednék...
Privátban várom a megkeresését, vagy a a felhasználó nevemmel azonos gmail-es címre.
Köszönöm szépen!
Szolnok környékéről párral ismerkednék...
Privátban várom a megkeresését, vagy a a felhasználó nevemmel azonos gmail-es címre.
Köszönöm szépen!
kecskeméti párt keresek
Nyíregyházán kedves idősebb párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Tata, Tatabánya környékén ki szopatna?
Sziasztok. Ma estére vagy Szombat estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Párokat,aktív pasikat keresek vasárnap napközbeni találkozóra!
40 feletti partnereket keresek Kom.megye és Bp. környéke..
40 feletti partnereket keresek Kom.megye és Bp. környéke..
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
Sziasztok. Csatlakoznék egy helyes, kedves párhoz. Igényes, korrekt férfi vagyok sok szabadidővel.Napközben is ráérek és este is. Csini hölgy is. Szabolcs megye és környéke.
Ma estére keresünk egy szimpi.párt.
Helyünk van , Debrecen mellett.
Helyünk van , Debrecen mellett.

Sziasztok.45 éves ápolt Budapesti vagyok.Ismerkednék hölggyel….….vagy szimpi párral…..kukkolás …..titkos tali….webkammaszti….ami alakul….irjatok……szép vastag…
Sziasztok!
Ma délután vagy este Zalaegerszegen pasit kényeztetnék. Helyem van. Privátban keress! Köszi.
Ma délután vagy este Zalaegerszegen pasit kényeztetnék. Helyem van. Privátban keress! Köszi.
Nőt párt keresek imádok nyalni kor alkat mem számít
Pénteken az estét, éjszakát szívesen töltenénk egy kellemes társasággal.
Sziasztok.10.21 Péntek estére vagy 10.22 Szombat estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

NYIREGYHAZAN párt kerek ahol a pasi végignézné hogy a párját egy potens igényes pasi kényezteti , teleélvezi.
Hely van
Hely van