Sziasztok, formás hölggyel, jó fej párral ismerkednék ha lehet rendszeres randikhoz.Egyéb programok is lehetségesek.Bajai független, diszkrét pasi vagyok.
Sziasztok. Bp.i 47 éves nem független ff vagyok,11.18 Péntek vagy 19 Szombat estére keresek Bp-i párt, hölgyet, elhanyagot nőt ,anyukát .Benne lennék Sw házi buliba is.
Gondoljatok ismerkedjünk smile Többit privátba .Üdv Laca
Gondoljatok ismerkedjünk smile Többit privátba .Üdv Laca
Egyedülálló hölgynek illetve pár hölgy tagjának szívesen csinálok tantrikus yoni masszázst! Amennyiben érdekes lehet számodra amit az adatlapomon olvastál várom megkeresésed!
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit. hely van.
Gyengém a nagy szemérem ajkakkal rendelkező Punci. Keresem azt a hölgyet aki nagy szemérem ajkaival elkápráztatna vagy párt ahol a hölgy tagjának ilyen puncija van. Csatlakoznák hozzájuk Kizárólag hetero alapon.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Holnap Gödöllő és környéken asszonyok lányok párok ?Sportos kan keres privi helyem van utazni tudok .
Titkos tali?
(Ez egy válasz berci72 üzenetére (2022. 08. 21. vasárnap 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 21. vasárnap 17:19

49 èves fèrfi vagyok,rendszeres szex partnert keresek fèrfi szemèlyèben!Ha lehet függetlent!
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok. Bp.i 47 éves nem független ff vagyok,11.18 Péntek vagy 19 Szombat estére keresek Bp-i párt, hölgyet, elhanyagot nőt ,anyukát .Benne lennék Sw házi buliba is.
Gondoljatok ismerkedjünk
Többit privátba .Üdv Laca
Gondoljatok ismerkedjünk

Szigetszentmiklós és környékén érettebb hölgyet masziroznèk otthonában a hölgy örömère.
Svéd, talp és bármi más.
Svéd, talp és bármi más.
Jó reggelt.
A héten erre keresnék, ha esetleg lenne rám igény,
kérem jelezz és pontosítunk időpontot az erotikához.
Unatkozó hölgyek, lányok, anyukák, hanyagolt feleségek, napját ízesíteném erotikával,szexel.
Párokhoz is csatlakozhatok ha esetleg úgy hozza a vágy hetro alapon.
Imádom mikor a ki elégüléstől esetleg remeg kezük lábuk.
Nem a dur bele bumm tipus vagyok és nem egy 5perces srác vagyok.
Nagykáta
Tápiószentmárton
Farmos
Esetleg jászberény
Várom az üzeneteket hogy időpontot egyeztessünk, ismerkedjünk.
Köszönöm a figyelmet.
További szép estét.
Üdv. Albert
A héten erre keresnék, ha esetleg lenne rám igény,
kérem jelezz és pontosítunk időpontot az erotikához.
Unatkozó hölgyek, lányok, anyukák, hanyagolt feleségek, napját ízesíteném erotikával,szexel.
Párokhoz is csatlakozhatok ha esetleg úgy hozza a vágy hetro alapon.
Imádom mikor a ki elégüléstől esetleg remeg kezük lábuk.
Nem a dur bele bumm tipus vagyok és nem egy 5perces srác vagyok.
Nagykáta
Tápiószentmárton
Farmos
Esetleg jászberény
Várom az üzeneteket hogy időpontot egyeztessünk, ismerkedjünk.
Köszönöm a figyelmet.
További szép estét.
Üdv. Albert
Kecskeméten keresek nagymellű nőt! Írj privátban! Kor nem számít !
Aktív bi férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!!!….!
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit. hely van.
ma cumiznék lajosmizsén, 9 és 12 között
de esetleg dugásról (gumival) is lehet szó
de esetleg dugásról (gumival) is lehet szó

Sziasztok lányok hőlgyek kamozás vagy csak képcsere video csere esetleg csak beszélgetnél szexről vagy bármiről.
Mindenben benne vagyok csak mond a vágyad. skype: rodger.rodger2
Mindenben benne vagyok csak mond a vágyad. skype: rodger.rodger2
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.