Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék is swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt...
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék is swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt...

Sziasztok Hölgyek!Olyan nőt,lányt,asszonyt keresek aki elhanyagolt és szexuálisan nem kap meg mindent otthon és néha mikor egyedül van szeretné kiélni az elfojtott esetleg perverz vágyait,fantáziáit.Hosszú távra keresek egy ilyen partnert,kivel skypon felszabadultan és tabu mentesen kiélhetjük legtitkosabb vágyainkat.Én 38 éves,nem független srác vagyok aki hasonló ,,cipőben “” jár.Csakis és kizárólag lányok és nők levelét várom,férfiak nem vonzanak.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor várom a privát üzeneted.
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Sziasztok! békés megyei pár? Privi!
+60+70-es hölgyet ,párt keresek,hosszútávú kapcsolatra!! Írj bátran,....,testalkat nem számít.Diszkréció igen!!
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Kedves férfi társaim hölgy partnereddel tölts el nálam egy kellemes estét kiváló búvóhelyet biztosítok számotokra ingyen van szauna, jakuzzi hangulatos diszkrét helyen cserébe engedd hogy beszálljak 3.-nak a hölgy örömére.
részletek és képek viberen cseréljünk .
részletek és képek viberen cseréljünk .
Barátnak jelöltelek titeket és írtam is illedelmesen hozzá. Egyből tiltottatok... Legalább egy német írtatok volna
(Ez egy válasz Sikolyok üzenetére (2022. 11. 24. csütörtök 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 24. csütörtök 10:53

Nem értem egyértelműen kitöltött adatlapunk van hogy kit keresünk a korhatár is ott van erre írnak huszon évesek Budapestről még annyi tisztelet sincs hogy végig olvassák hogy kit keresünk !
Aktív bi férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Sziasztok. A mai napon hellyel rendelkező párokat keresnénk!
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok, hölggyel vagy párral randiznék.Bajai független pasi vagyok.
Sziasztok. Hozzánk hasonló alkatú párral ismerkednénk
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!!!!…!
Sziasztok.Van itt pár aki 40-es ffit keres? Privát?
Szia! keress bátran! új vagyok még itt,lehet neked is írhattam volna,de remélem látod,és keresel.
(Ez egy válasz attila- üzenetére (2022. 11. 27. vasárnap 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 27. vasárnap 20:18

Szentendrén keresünk 40-es, 50-es sportos, enyhén bi pasit, vagy párt... csak fotóval!
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
50+ párral ismerkednék komolyan!
Szopni szeretnék Nyiregyen, délután 5 órakor állomás vagy környéke.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !