Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt...
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...

Szép napot! Úrnőmet keresem akinek a nyalószolgája lennék! Nem várok el viszonzást, csak élvezkedj rajtam, addig és ott nyallak ahol és ameddig csak szeretnéd! Én egy negyvenes független kopaszra nyírt férfias mackós testalkatú pasi vagyok! Szeretek és tudok is érzékien és hosszan kényeztetni nyalással
Használj ki nyugodtan

Sziasztok!
Holnap délelőtt megbízható pár házi welnesre? Szauna, yakuzzi, 3-as szex.. keressetek privátban, ha érdekel.
Holnap délelőtt megbízható pár házi welnesre? Szauna, yakuzzi, 3-as szex.. keressetek privátban, ha érdekel.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !..!!..!!
Sziasztok, hölggyel -párral ismerkednék kellemes időtöltéshez.Bajai független pasi vagyok.
50es bi pasi keres helyel rendelkező pasit vagy párt minden jóra Győri legyen.

Tudom, hogy senki nincs, de: Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias nagydarab pasi vagyok
Nyíregyházán idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.

Sziasztok! Szilveszteri vacsorához keresünk párt, társaságot Bp-i étterembe. A többi ahogy alakul.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Cegléden valaki bármi kellemes dologra?
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
sziasztok hölgyet és urat keresek 3 mas szexre veszprém megyében lakom helyem van írj minden jóban benne vagyok
Sziasztok, ma este Árpadfürdőben keresünk kalandot. Privát üzenetben várjuk az ötleteket, jelentkezőket. Elsősorban pár, de szóló pasi, nő is.
Sziasztok!

Pár ismerkedne! Csak Privi!