kecskeméti párt keresek,lehet bi is.
Megismerkednék 40 feletti ápolt kíváncsi hetero úrral,akit izgatna egy közös hoki esetleg orál egy igényes ápolt sráccal.Pestmegyei vagyok,de Budapesten is találkozhatunk!Maximálisan diszkrét vagyok!
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Somogy vármegyében szívesen ellátogatnék szilveszteri buliba...

Tudom, hogy senki nincs, de: Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem ??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul! Házibarát is szívesen lennék!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem ??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul! Házibarát is szívesen lennék!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
40-es, 50-es bi pasit, párt, hölgyet keresünk...
Szentendrén lakunk!
Szentendrén lakunk!
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Somogy vármegyében szívesen ellátogatnék szilveszteri buliba...
Extra nagy méretű szeméremajkakkal rendelkező hölgyet kényeztetnék orálisan, akár órákon ár
Idősebb molett hölggyel ismerkednék Zalaegerszegen. Privátban üzenj.
Komárom, Tata környékén ki szopatna?
Sziasztok! Úrnőmet keresem akinek a nyalószolgája lennék! Nem várok el viszonzást csak élvezkedj rajtam, addig és ott nyallak ahol és ameddig csak szeretnéd! Én egy negyvenes független kopaszra nyírt férfias mackós testalkatú pasi vagyok! Használj ki bátran

sziasztok
egyedulallo biszex ferfikent parokhoz csatlakoznek,illetve egyedulallo holgyekkel is szivesen ismerkedem
magas,ferfias vagyok,apolt es egeszseges
szerszamom 18cm,borotvalt
irjatok batran,ismerkedjunk
koszonom
egyedulallo biszex ferfikent parokhoz csatlakoznek,illetve egyedulallo holgyekkel is szivesen ismerkedem
magas,ferfias vagyok,apolt es egeszseges
szerszamom 18cm,borotvalt
irjatok batran,ismerkedjunk
koszonom
Nőt vagy Párt keresek.
Idősebb molett hölggyel ismerkednék Zalaegerszegen. Privátban üzenj.
Elhanyagolt férj vagyok. 45 éves igényes pasi. Szexpartnerem keresem hosszú távon. Utolsó próbálkozás. Utána törlöm magam. Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek.
Kecskeméten szexelni akaró nőt keresek! Írj privátban! Kor nem lényeges!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt...
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt...