Szopni imádot keresek ma vagy holnap reggel 8-15 óra között ozd kornyekenn kor alkat nem számít
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . És aki mer talizni is nem kamu
Sziasztok Józsi vagyok és szívesen ismerkednék Hölgyel vagy párral. hosszú távon gondolkodok nem egy estére kizárólag. 54 éves férfi vagyok normális kultúrált. Nem vagyok erőszakos nyomulós típusú. Imádok puncit nyalni sokáig élvezésig ha a hölgy szereti persze csak akkor. Utazni tudok ésszerű távolságra Budapest +50 km. Iszogatunk beszélgetünk majd alakul, de ha nem az sem gond részemről megértő vagyok. Képeket tudok küldeni de van a társkeresőben is egy pár darab.
szopható, fejhető pasit keresek Bp. hely van
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok!
Nógrád megyében keresnék 40-51éves kor közötti ápolt igényes nőt alkalmi se kapcsolatra főként napközben…..
Nógrád megyében keresnék 40-51éves kor közötti ápolt igényes nőt alkalmi se kapcsolatra főként napközben…..
Mohácsi férfi sublányt keres
Sziasztok! Nagyon igényes férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömère ma este!
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!()()
Sziasztok! Ismerkednénk pasival mi pár vagyunk. Közelben lévők írjanak nekünk! Borsod m. Sok sikert mindenkinek.
Párral,lánnyal ismerkednék!
Sziasztok Józsi vagyok és szívesen ismerkednék Hölgyel vagy párral. hosszú távon gondolkodok nem egy estére kizárólag. 54 éves férfi vagyok normális kultúrált. Nem vagyok erőszakos nyomulós típusú. Imádok puncit nyalni sokáig élvezésig ha a hölgy szereti persze csak akkor. Utazni tudok ésszerű távolságra Budapest +50 km. Iszogatunk beszélgetünk majd alakul, de ha nem az sem gond részemről megértő vagyok. Képeket tudok küldeni de van a társkeresőben is egy pár darab.
Sziasztok. Zala megyében keresek elhanyagolt telt hölgyet kényeztetés céljából. Privátban keres
Sziasztok, formás hölggyel, jó fej párral ismerkednék ha lehet rendszeres együttlétekhez.Bajai független, diszkrét pasi vagyok.
Kecskeméti párt keresek lehet biszex is.
találkoznék nyitott gondolkodású,laza jófej heteró úrral,fiúval aki szívesen megnézné velem ex barátnőm amatőr szexfilmjét.Ígérgetők elfoglaltak kerüljenek.Csak olyan írjon aki valóban el is akar jönni!Fiatal igényes srác vagyok!
PESTMEGYE!
PESTMEGYE!
Vágyaink megvalósítására (2 férfi+1 nő) keresünk elsősorban erre nyitott,hasonló korú házaspárt, esetleg nem független férfit, 40 év felett, reális és ésszerű távolságon belül.
Somogyból lenne kedve huncutkodni párnak, független hölgynek (velem)???

Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok

Hölgyet, esetleg hetero párt keresek ma autós kalandra. A normál és vékony testalkatú hölgyeket kedvelem.