Sziasztok! Debrecenbe a TEVA környékén szívesen találkoznék hölgyel v lánnyal, február 22 kén 16 órra után!
Üzit privátba kérném, elérhetőséget
Üzit privátba kérném, elérhetőséget
Sziasztok. Szombat ((25) estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok! Debrecenbe a TEVA környékén szívesen találkoznék hölgyel v lánnyal, február 22 kén 16 órra után!
Üzit privátba kérném, elérhetőséget is adj.
Üzit privátba kérném, elérhetőséget is adj.
Sziasztok ,Aktív Nagy faszú férfit keresek Budapest és környéke ,alkalmira de akár hosszú távra ,én passzív vagyok használható minden jóra
Sziasztok mi egy valós pár vagyunk 37/43.elsosorban párt keresnénk egymás előtti szex orális parcsere. Illetve max 43 éves korig jó méretű pasit a hölgy örömére írj privatba
Rovinj Punta Kriz!
Sportos 50-s férfi keres Horvátország Rovinj-i nyaralásra tengert napfényt nudizást kedvelő hölgyet. A költségeket állom.Kölcsönös szimpátia esetén további (Pl Kanári szigetek) utazások is szóba jöhetnek.
Sportos 50-s férfi keres Horvátország Rovinj-i nyaralásra tengert napfényt nudizást kedvelő hölgyet. A költségeket állom.Kölcsönös szimpátia esetén további (Pl Kanári szigetek) utazások is szóba jöhetnek.
Sziasztok. Péntek(24) Szombat ((25) estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra

Sziasztok, rendszeres szexpartnerem keresem. Kitartó, kemény és többlövetű farokkal. Képeim az adatlapomon, helyem is van. szívesen lennék házibarát is!
Sziasztok, rendszeres szexpartnerem keresem. Kitartó, kemény és többlövetű farokkal. Képeim az adatlapomon, helyem is van. szívesen lennék házibarát is!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!

Sexi nagymama szexpartnere lennék diszkréten.
Nyíregyházán idősebb nyitott párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!??….//
Sziasztok! A napjait, vagy estéit rendszeresen egyedül töltő hölgy barátja/virtuális társa lennék. Ha felkeltettem érdeklődésed lszi írj. Én egy 60 körüli, normális férfi vagyok. Diszkréció természetesen adott és elvárt.
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.